Sunday, November 30, 2014

Story End of Tha Year

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 9:06:00 PM
Reactions: 
1 kata-kata hebat !
A.W.B.T


Weeheehuu..

Lama nau kan hilang. Heww.

Alhamdulillah, sekarang dah fully recovery. Tula, asyik seronok sangat kan, sekali Allah duga, haa.. admit hospital kau deknon ! haha

Anyway, alhamdulillah alhamdulillah. All going fine, me too.

Dah nak hujung tahun kan ? Ohmai, dah going to be twenty-third..

Apa pun, penghujung tahun ny since Sept too many precious moment dengan family, dengan kesayangan.

Tu pun, alhamdulillah.

Kerja ok, officemate going fine, rejki gaji.. semuala, rasa macam eh I dah kerja, dah besar ? dah pegang banyak tanggungjawab.

Lagi rasa berguna sangat bila dapat bayor balik PTPN.

hehe.

Nex year ?

Might be tukar status kot ? kottt.. Insyaallah kan ?

Tengah cori kurja area sana, survey rumah sewa.. rumah seondhand nak jual..

Orang Klang yang tau ada rumah nak jual, kerja kosong bahagian Finance.. mohon roger k. hikhik.

Oh satu lagi, dah start business online. Boleh review laman FB - Hanis Rahim @ insta - kyraismera.

Come beb, get your batik suit ! rare and nice ! will update official entry for that. tunggu tauuu


 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea