Saturday, December 11, 2010

Aktiviti? Cadangkanlah :)

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 3:13:00 PM
Reactions: 
8 kata-kata hebat !
salam buat semua..baru sekarang mood nak menulis datang balik..huh..sedih..keinginan nak menulis memang menebal..tapi idea pulak lari merata-rata..tak sempat nak kejar..sobsob..

tapi entah macam mana tetibe hari ni idea tu datang je bersama mood..(ceh idea la sangat)..idea ke?entah..cuma perasaan ingin meluahkan sesuatu je..hehe..:P

first sekali..hidup ipt memang best..tambah plak dok asrama..memang gempak..kawan-kawan pun alhamdulillah..terima kasih tuhan..kelas?biasala..agak padat..makan?lebih suka berjimat dari makan..huhu..langkah2 untuk menguruskan badan neyh..haha..syok2..

semuanya kat sini boleh di defined kan sebagai best dan selesa..cuma satu je tak best..sobsob..url facebook,you tube dengan ym kena blocked..aduhh..parah tol..nasib baik..blog oke..kalau tak..:( kebosanan aku time cuti..

sini boleh dikatakan hujan setiap hari dan setiap masa..huhu..jadi bosan melanda tersangat-sangatlah..agak2 apa yang boleh dibuat selain tido,makan dan study..kematu buntut aku asyik baring je..novel plak..dah habis aku khatam..adeh..what else???cadangan??cadangan pliss..huhu

Friday, December 03, 2010

Wa Punya Dialek Baekkkk Punyaa!!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 10:49:00 AM
Reactions: 
5 kata-kata hebat !
hali ini wa mau tatap tentang pengalaman wa tentang MSK dekat wa punya kampus..wahh..wa memang happy gila maa..wa dapat kawan balu,melaka ada,kl ada,serdang ada..itu sumua kawan wa..wa punya roomate melaka mali..hali-hali wa belajau bahasa melaka sama dia..besar sudah jadi besau..sumua wa cakap au-au..

kawan wa yang dali kl tun pun macam tu jugak..dia ala cakap kedah..tapi manyak pelik woo bila 'depa' cakap kedah..haloo..penat wa gelak-gelak sama diolang..wa dengan kawan wa yang lagi solang tun panggil diolang mualaf kedah..haha..betoil la..wa talak tipu..manyak pelik woo..

ehh..kenapa wa cakap ciinaa?tukau-tukau!ehem2..oke..back to normal..cakap seperti biasa..dah tukau dah..hehe..cakap melaka gituh..kadang-kadang kan aku tergelak sorang-sorang..sebab aku cuba cakap 3 dialek dalam satu masa lagi parah dalam satu ayat..haizz..excited punya pasal la kan..hihi..nak taw contoh??

- G! mane bekaih yang besau tu?

*mane-kl
*bekaih/bekas-kedah
*besau/besar-melaka

pape pun thanks to my new best ever friends :) G,Baiti,Ayu..

nota lutut : tetibe rasa nak nyanyi lagu BEP


withlove,
hanisnabilah
 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea