Monday, April 04, 2011

Tanda-tanda ANDA Jatuh Cinta !!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 5:15:00 PM
Reactions: 

Bebunga je hati andai kata kalau jatuh cinta..ye tak??tak kira la lelaki atau perempuan..hati gumbira je bila cinta ketuk tangkai hati..ehh..korang bercinta ke ny??meh kita tengok tanda-tanda jatuh cinta

1. Korang akan cari kelainan dalam diri ‘somebody’ tu..tak kisah la dari stlye rambut,pakaian atau cara cakap..

2. Sometimes korang akan malu kan diri depan ‘somebody’ tu..tapi korang sendiri tak perasan akan hal tu..

3. Akan selalu curik curik pandang ‘somebody’ tu J

4. Selalu je cari info-info tentang ‘somebody’ tu..dari nama,num telefon dan mungkin sampai nama atok ‘somebody’ tu :D

5. Selalu update diri ‘somebody’ tu walaupun hanya update dengan tengok ramalan horoscop ‘somebody’ tu..

6. . Dalam diari atau blog korang asyik citer tentang ‘somebody’ tu je…:P

7. .Cuba tuk rapatkan diri dengan kawan-kawan and orang sekeliling ‘somebody’ tu..:)

8. .Akan jadi pendengar yang baik bila ‘somebody’ tu citer masalah diri dy atau sesaje bual2..

9. Sedih bila satu hari tak Nampak ‘somebody’ tu..

10. .Tapi bila jumpa wat derk je..padahal dalam hati..bunga2 J

11. .Simpan msg ‘somebody’ tu even msg tu dah berkurun lama abadnya n msg tu just tulis ‘hye’..

12. Cuba tampil sehabis baik depan ‘somebody’ tu..

13. .Selalu tulis nama ‘somebody’ tu dekat mana2 tempat yang boleh ditulis..kertas kecik..kertas soalan or even kat anggota tangan mcm tangan atau kaki..erkk..ade ke??

14. Selalu layan lagu jiwang n lagu romantic J

15. .Selalu je google cari tips2 jatuh cinta and sebagainya..

16. Akan tersenyum sorang2 bila baca artikel ny !! (opss sy pun tersenyum..erkk??haha)

17. And lastly..waktu baca artikel ny..kamu ingat dia!!sahlah kamu dah jatuh cinta dengan ‘somebody’ tu !!!

Last but not least : indahnya jika jatuh cinta..tapi meranalah jiwa andai cinta kita ditolak..:)

: bercinta dengan ILMU,

Bertunang dengan BUKU,

Berkahwin dengan PEPERIKSAAN,

Dan akhirnya honeymoon dengan KEJAYAAN….

GUDLUCKS UTK FINAL !!! CHAIYOKKKK !!

9 kata-kata hebat !:

haneyzatul.amira.amran said...

hahha..no 10 tu!
teringt lak time gedik2 kat skolah dulu :P

bUskar said...

hehehe~dok flashback kenangn dulu2 hehehe=)

fRaMe+LenSeS said...

sonoknya baca kisah orang bercinta ni.. ;)

Kyra said...

@ sis haney : tu mmg majoriti akan buat..hehe..berlagak tenAng.tapi dlm hati..hehe :P

Kyra said...

@ buskar : dulu je??sekarang??hehe

Kyra said...

@frame :cinta - pro n cont...sometimes best..sometimes tak :)

Kyra said...

@frame :cinta - pro n cont...sometimes best..sometimes tak :)

myra berry said...

alamak , saya kena semua tuu ! malunyaaa >_<
haha

Ayu said...

mntak copy.. tq :)

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea