Monday, June 28, 2010

kesabaran di mana?

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 4:30:00 PM
Reactions: 
8 kata-kata hebat !
manusia kadang-kadang bertindak berdasarkan hati dan perasaan.boleh dikatakan mereka hanya memikirkan perasaan mereka dan tanpa mereka sedari hakikatnya mereka telah melukai banyak perasaan dengan beberapa tindakan bodoh dan memalukan diri sendiri.sebagai contoh.untuk meredakan hati mereka yang membara.mereka hanya suka -suka hati marah orang lain tanpa usul periksa.adakah adil sebegitu?

sekiranya kita menjadi mangsa.apa yang patut kita lakukan?berdiam diri dan hanya membiarkan ia berlaku?sebegitu?or bertindak?ada yang boleh bersabar dan 'melantakkan' apa yang berlaku dengan hanya 'buat derk'.tapi sampai bila.

cik kyra ada nasihat seorang gadis yang berumur 16 tahun.berdasarkan pengalaman cik kyra gadis ini tidak matang dan suka mengikut perasaan.gadis ini sangat2 tidak matang.ok.untuk dimudahkan cerita.cik kyra telah pon jadi mangsa kerakusan perasaan gadis ini.pada mulanya.cik kyra hanya bersabar dan melantakkan.tapi rupanya langkah cik kyra salah.gadis tersebut telah tikam belakang dan berterusan memburukkan cik kyra.dan untuk pengetahuan.gadis ini sering kali bingung kenapa dirinya jarang dihormati.nampak sangat sifat gadis ini lah punca dia tidak dihormati.

bersama niat yang baik dan ingin membantu(walaupun tahap kesabaran semakin menipis).cik kyra nasihat gadis sengal itu.sengal?ya.dia sengal.(tahap kesabaran sudah minimum.maaf).cik kyra nasihat gadis sengal itu : hormat orang lain sekiranya anda ingin mereka hormati anda.

feedback dari gadis sengal : law prangai koe pon x btol, x yh nk nsihat aqoe lak... cm gud2 jerp.. aqoe nk respect owg ke x , turh aqoe pnye psl la.. koe ssh pe?? aqoe de kcow idop mk bpak koe ke?? x de en... so, koe TUTUP MULOT da r...

another feedback : kecoh lak koe.... koe spe nk nsihat2 aqoe?? pikir bgos r..

pelik sungguh manusia berhati batu ini.tinggal di kota tapi pemikiran tahap zero!!
hakikat sebenar.dia yang salah dan dia suka menunding jari ke arah orang lain.sampai sekarang cik kyra diam dan malas nak bergaduh dengan gadis sengal ini walaupun sekarang-masa ini-saat ini- gadis ini sedang memburukkan nama cik kyra.

cik kyra tulis ayat poyo sbb cik kyra sudah kehilangan tahap kesabaran.
kindly leave ur komen.

Saturday, June 26, 2010

Pengalaman

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 2:04:00 PM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
Entry kali ni hanya sekadar mengongsi pengalaman,perasaan dan hanya berbasa basi.tak kisah la kalau korang nak cakap aku ni perak or kecoh lebih.tapi post ni hanya untuk suka suka je.excited barangkali.he he he..

Bukannya ape pon..just nak cerita pengalaman dapat lesen P.sebab aku ni pelik dari semua orang.yela orang lain dengan mudahnya dapat lesen.tapi aku.aduyai.banyaknya dugaan,rintangan,masalah dan segala-gala.

Okla.at last dapat juga lesen P.tahniah untuk diri sendiri.he he he.pengalaman aku bersama abang JPJ a.k.a tester la kan.erm.

Nak dijadikan cerita aku kena sesi dua.well korang tahu la.bila kena sesi 2 3 ni.sesi tengah hari.orang-orang jpj pun dan penat,letih,badan pun dah bau asham.he he he.

Erm.nak buat pengakuan.aku ni jenis cepat gelabah.ape selalu makcik makcik cakap.err.haa.gelabah bewak(biawak).maybe tu aku kot.ha ha ha.barangkali.:)

Alhamdulillah.bahagian bukit,parking n 3 side tu lulos.he he he.bab yang paling takut.bab kena gi jalan raya.huh.kus semangat.tapi berlakon tenang.ho ho ho.

abg jpj: k dik kita g jalan 3.sekarang ni waktu budak balik sekolah.jalan lain mesti sesak..
cik kyra:ok..(senonya gabah)hu hu hu..
abg jpj : eh..nape dah 3 bulan baru nak buat test?lamenya..
monolog ; err..patut ke nak cita nieyh?hurm cita ke x..uhh..
cik kyra: sebenarnya..dulu..(perbualan dirahsiakan)he he he..
abg jpj : oo..patutla..bawak laju sikit(senyum)..bawak 60km/h..
monolog;otak:sila cerna kembali kata-kata abg jpj nieyh..' oo..patutla..bawak laju sikit(senyum)..bawak 60km/h..'
otak;hoit..dia kata bawak 60km/h..dia suruh bawak laju sikit..
cik kyra :60 ekh?ok..(hati da mula berzikir dan seangkatan dengannya)
~~huhu..moga sampai dengan selamatnya
___________________________________
dah sampai.........
abg jpj:erm..lulus..tahniah..
cik kyra :temakaseh..:)
abg jpj:lain kali bawak keta jangan la gelabah sangat.relaks je.jangan takut.pastu masa bawak tadi napa nampak muka berkerut kerut?mulut berkumat kamit..hehe
___________________________________

ps:berhati-hati di jalan raya
cik kyra sangat la malu apabila ditegur sebegitu.ha ha ha

Tuesday, June 15, 2010

super duper...

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 12:36:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
..............
sms alert : 'Salam..Hanis..standby..dlm pukul 3 makcik smpai'
..............
hati + jantung :dubuk debak*byi lbeyh kureng..mampus..hari ny ke?biar btul makcik tu..
..............
otak : ok..cepat siap..nty x sempat..aisey..gelabah tahap gaban ny..bleyh ke aku drive jap g..
..............
hati : aduhh..lupa suda..mana satu minyak?brek?yang tgh 2 ape ntah..
..............
otak : xpe..jap g kter tnya ayah..ermm nk pkai bju ape ekh?tudung hitam??nty panas..ishh..
..............
tengok jam : alamak..dah pukul 2.45..kena cepat2..nak amik kasut lagi..nk tnya ayh lagi..
..............
hati + jantung : debuk debak debuk debak..=(ketaqnya..fuhhh..
..............
tengok jam : aisey makcik..da pukul 3.30..mana ny....??
..............
mata : ehh..keta vios..tu bukan keta makcik 2..uhh..area sana nmpak cm hujan lebat..
..............
tokyah : (jenguk tengok)..oit cik kak..ketapi xmai lagi ke..(senyum)
..............
otak : mula la aku nak marah ny..makcik oo makcik..
..............
jam : 4.30 ptg..
..............
sms alert : 'sory hanis..hari ni cancel ye..hujan..'
..............
hati+otak+jantung+satu badan : makcik ny bikin aku..grrr..SUPER DUPER hot!!

Friday, June 11, 2010

mana satu??

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 12:00:00 PM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !


percaturan hidup..pemilihan masa depan,kerjaya dan pilihan ibu bapa..yang mana satu??keadaan sekarang : serba tidak kena : buntu :paranoid..langkah seterusnya??adakah??..im stuck..

mode status : moody

Thursday, June 10, 2010

Blogger bleh tolong CIk Kyra x??

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 2:19:00 PM
Reactions: 
3 kata-kata hebat !
simple..yup!one word only..SIMPLE..tula blog aku..terlalu simpe kan?huhu..aku budak baru..so xreti nak hias molek2 kat blog aku nieyh..cian kat Kyra Ismera..aku just lex make up skit2 je..sory!xtahu nk make macam mne dah..
ok..jom mntak tolong orang la..=)

kepada sesiapa yang terer merer dalam dunia blog..tolong la Cik Kyra k..kte sme2 hias Cik Kyra chomel2..ok?boleh tolong?tolong taw!!=)

Wednesday, June 09, 2010

aku copy je..huhu

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 9:22:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
MISI: BUAT SATU CERITA YANG ADA A SAMPAI Z

Alkisahnya,
ada seorang lelaki ni sangat suka makan kacang. Bilik dia penuh dengan stok kacang. Cerita kartun kacang tuh pon dia suka tengok. Dia memang obses dengan kacang lah. Emak dia pun kata la,"haish apa nak jadi la dengan kamu nih. Lepas main Futsal, makan kacang, Guna bantal yang ada kacang, wallpaper handphone pon kacang. Haish asyik kacang je. Ntah-ntah kamu kena sampuk dengan Hantu kacang kot." Dia buat tak tahu je apa yang mak dia cakap sebabnya dia tengah pikir pasal hari Isnin nie ada Pesta Kacang kat daerah sebelah. Dia pon bukan main excited lagi nak Join.

Bila tiba hari Kejadian, dia pun pergi la .Dia bantai la semua kacang kat sana sampai malam. Tak Lama lepas tuh Mak dia telefon suruh balik sebab adik dia, Nurul kemalangan. Oleh itu, dia pun segera Pulang. Bila sampai je dia nampak Qiqi, anak jiran sbelah rumah duk senyum senyum. "Amboi nak ngorat aku ke'" kata dia dalam hati. Dia pun masuk la dalam Rumah dia bia pon gelap je dalam tuh.

Tiba-tiba dia rasa perot dia memulas. Dia pun melepaskan 'bom' yang Sangat kuat. Tik (bunyi suis lampu ditekan) (Untuk pengetahuan pembaca, ruang tamu itu sebenarnya ada ramai kawan-kawan dan jiran tetangga dia sebab diorang sebenarnya nak buat surprise sempena birthday dia) Vanessa, budak paling cun kat ofis dia pon ada juga. Wow punya la malu beliau. Lepas kejadian tuh dia dah tak makan kacang dah. Dia mengubat diri dengan main X-Box setiap hari.Yeay dah habis cerita yang tak best nih =_=" . Sesape yang kena tag semoga berjaya. Zasss~~~

solute dan selut

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 8:42:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !

display only yer..hehe..

hyhyhy..malang tak berbau..itulah yang boleh aku katakan waktu ni..bila ingat2 blik..kelakar!hehehe..starting dy macam nih..

semalam..ayah ajak g Kulim..pastu gi kedai buku kat taman selasih tu..katanya nak beli barang sekolah..so aku pun semangat la nak pi..coz aku ni minat giler masuk kedai buku..xkira la kedai tu kecik ke besar..tapi lagi besar lagi la best kan?ngee~~

ok..dah sampai sana..xperasan pulak malam tu ada night market..so traffic la kat situ..memang susah nak dapatkan parking kat situ..hurmm..oleh disebabkan kereta yang berduyun-duyun kat situ..kami pun park kereta dekat seberang jalan..kena lintas..

settle sudah bab parking n kami selamat membeli belah kat situ..=)kisahnya bermula bila dalam perjalanan nak ke parking kereta..hehe..

kat tepi longkang tu ada lecah..aku nampak lecah tu..n aku target nak langkah yang kat sebelah tu..sebab dalam kesamaran malam tu aku nampak daun-daun hijau kat situ subur je..so otak aku pun buat rumusan yang kat situ xde lopak..

semangat je aku langkah..debushh!!amik!!kaki aku dah duduk dalam selut..sampai paras buku lali..mak oii!!geli geleman aku..panic punya hal..kaki sebelah lagi pun turut terjun dalam selut tu..Allah jer la taw perasaan aku..geli!!..so cepat2 aku keluarkan dari selut tu..

aku geli tengok kaki aku..penuh dengan selut dan rumput tambahan..alahai..nasib baik ayah aku xperasaan..n dye jalan g amik kereta n mintak aku tunggu kat situ..fuhh..nasib baik..kalau x macam mana aku nak jalan dalm keadaan macam tu..tapi time tu aku berlagak cool je..coz takut kena marah kan..

lepas je ayah aku lintas..ada abang sebelah tu tegur..'cayalah adik..abg solute ah..pandai dik cover noo..'pastu dye gelak..adehh!!ada org nampak..malunya..huhu..pas2 abg tu kata..'abg nampak camna adik leyh terjun td..best x?'..huhu..cantekk punya brother..slumdunk dye je kata kat aku noo..huhu..

so bila balik rumah..aku nak tergelak la plak..yela..mesti klau aku di tempat brother tu pun aku akan gelak..haha
~brother tu solute aku sebab selut~kekeke

Tuesday, June 08, 2010

aku dan aku

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 2:49:00 PM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
New post.New feelings.thats better huh??okes..setelah bermuhasabah diri.setelah berfikiran di dalam bilik mandi.aku punya satu perasaan.perasaan yang wujud mungkin dari tekanan pemikiran.by the way..thanks to spe2 yang dah berjaya buat aku sedih + berduka dan seangkatannya..now..no more..sbb for whats do i care for such persons like that?wasting time..=)..

hurmm.mmg pelik dgn sbhgian manusia yang punya pemikiran yang amat cetek dan sengal..pilih kasih dan hanya mementingkan paras rupa dari sifat personaliti sebenar..tp itu adalah realiti d mana kebanyakkan hanya suka pada rupa paras.Ok..itu yang awak pilih..tahniah dengan pemilihan awak..

ok..2 je..salam 1Malaysia!!
=)bi tunggang langgang.kekeke

Undefined Feeling

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:10:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
entry kali ny..hurm..undefined feeling..yang pasti perasaan sekarang..sebak+sedih=menangis..kenapa??entah..undefined..aku buat salah??maybe..hurm..terlalu mengikut perasaan??maybe..surely..no answer..am in silent mode : diamkan diri..dan akan cuba jeling2 je bnda alah 2..sbb aku taw dy xkan bervibrate..hurm..ish..poyony aku..tp..2 realiti..realiti kehidupan..lumrah kehidupan..kan??ish..npe aku jadi macam ny??okey..kenali diri..aku mmg pesen macam ny..hurmm..lebih suka menyendiri..why??ntah..satu lagi..aku ny terlalu paranoid..terlalu pikir negatif sesuatu bnda 2..bkan ke maksud ny care??ntah..again.no answer..ok..stop crying..calm..ok??surely not..so??ntah..hurmmm...

Monday, June 07, 2010

Blogger tlg aku..pliss!!!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:14:00 AM
Reactions: 
6 kata-kata hebat !
sory sgt2..entry kali ny mmg entry aku nk meluahkan perasaan marah aku kat someone ny..korg nk dengar ke x..lantaklah..blog aku..suka hati aku la..kn??(sory!ayt sarkastik).

mangkok ny macam cempera..baru msuk ipts da berlagak bgus..mangkok!!well..mangkok ny baru belajar bahasa asing..bahasa korean n japanese..so show off la kat aku..speaking skan bahasa yang dy baru belajar tu..

sangat sial!!da taw aku x belajar bahasa 2..nak suruh aku speaking plak..persetan ah kau!!pas2..ade ke patut..soh aku ngaku plak ble dy tulis sentences 2..aku xtaw la ape niat dye..bila aku tnya makna..dya bt ayat karet kat aku..buat air carot ok gak..huhu..
ny aku publish ape y dye tulis..serius xtaw pe mksud..kutuk ka puji ka..aku pun xtaw..
spe2 yang taw harap mmbantu..

~こんにちは、お元気ですか
~マッチングの顔は知りませんでした...
~Hanis의 nabilah해야조차 알 권리??
~어쨌든 Hanis 모르 nabilah 그것도
~if i said..당신을 사랑합니다...time x..hahaha
~혹시 더이상 날 사랑???ngaku cpt..haha

-serius aku xtaw..klau makna baik..ok..lou sebaliknya..dosa kau tanggung!!

sUkA SuK!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 8:54:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
~the GREATEST weakness of most humans is their hesitancy to tell others how much they LOVE them while they are still allive..~


~LOVE is like a WAR : ESAY to BEGIN..HArd to END..~

~i get the best feeling in the world when you say hi or EVEN smile at me because i know,EVEN if its just for a second.THAT i've CROSSEd your mind..~


~the only PART of me I ever LOVED was the HEARt that you're IN..~

~if I has to CHOOSE between LOVING you and BREATHING..I would use my last BREATH to say I LOVE YOU!!~


~LIFE without LOVE is like a TREE without a BLOSSOM or FRUIT..~

Sunday, June 06, 2010

makcik2 vs remaja !!!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:04:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
Cuti sekolah da mula..so kenduri kendara pun banyak kan..sampai xlarat nak p..nasi pun xmasak..hehe..sentuh bab kenduri kendara ny..ada smthing nak share dengan korg..dua situasi yang berbeza..tapi macam sme ja..haha(ayat pe ntah!)

kepada makcik2 or spe2 je la..dengar jap..nk habaq sat..korg mesti perasan kan..kebanyakan teenages sekarang malaih nak p kenduri kendara ny..btul?sokong?ok..kat sni..cheq nk habaq mai pasai pa depa malaih nak p..bukan depa malu or pemalas..tapi..

kat dapur rumah kenduri..
Remaja 1: Jap je kan..Bedah da kawen..dulu kita duk main sma2..tuptup..kawen da..
Remaja 2:Itula..jodoh dia..cantik la pelamin...etc..etc..
MAkcik Sibuk:HAi anak dara..potpet..potpet..hampa bila lagi..xkan nak tgk ja kawan hampa kawen..hampa xteringin ka?
MAkcik SibukS:Anak dara la ny..apa la nk jd..bila turn hampa nak naik pelamin??
REmaja 1+2:(blurr!!)hangat hati!!

haha..aku harap korg faham ape yang aku cuba translate kan..
ngeee~~~

situasi seterusnya ny..terbalik..
bila ada kematian...

makcik:sobsob..baru ja semalam dok gosip ngn aku..cakap pasai etc..etc..tgk2 pagi ny da xda..=(
makcikss:sabarla..ajal dy..depa nk simpan jenazah pukul bpa?
remaja:tula makcik2 zaman sekarang..gossip ja..mati xmau ingat..
remajass:apa la nk jadi..bila turn makcik plak??


~~hehehehehe...fhm x??~~~

Pelik!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 1:11:00 AM
Reactions: 
2 kata-kata hebat !
Pelik kan..kita selalu tolong org selesaikan sesetengah masalah.Tp bila kita sendiri yang menghadapi masalah tu..Kita still tak boleh handle..Knapa?Persoalan kat situ..Kadang2 kita mesti pernah terdetik 'npe la jd macam ny..aku xpnah bt kat org..tp last2 org bt kat aku'..xpun..'ehh..pnatla jd baik..smua xkna'..then langkah seterusnya..amik bantal or teddy bear..pluk-ngis..huhu..

Kawan2 pun plik jgak..tp xsmua la..ada y btul2 memahami..ada y memahami time mereka perlukan kita je...sokong?sometimes..bila kita sedih..slamber je diorg cakap..'er..xtaw la cmna nk tolong..sory eh'..xpun..'no komen..aku bkn taw sgt..'
sgt3 sedih bila dgr ayt macam tu..yela..time dy susah..kta y bntu..sme2 cari jln pnyelesaian..tp bila kita ditimpa masalah??aduhai sahabat..(cousin,pakwe,makwe,etc tergolong)

Tp,kita xtaw kn sbb diorang buat macam 2..maybe diorang bt mcm 2 sbb nk bantu kita..maybe jgak..dgn cara 2..kita akan lupa msalh kita..dan..pkir masalah diorg npe xnk tolong kita..ehh macam 2 ke??ntahla..masing2 ada reason y tersendiri kan..kita pun xde hak nk halang cara dan tingkah laku seseorg 2..

~klau bleyh..tolong la komen keyh..tkut2 pemikiran aku ny salah..salah tafsir tntang khdupan~

Friday, June 04, 2010

Cinta! Undercover

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 8:38:00 PM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !

'Saya sangat sukakan awak'

...org kte dari mata turun ke hati..tp..dapatkah cinta tu di buktikan dengan hanya memberi hadiah dekat org tersayang tu?Bukankah cinta tu sesuatu yang sgt tulus..sesuatu yang perlu dihormati??

'Demi awak saya sanggup lakukan segalanya'

...ermm cinta tu fitrah..rasa yang terindah yang tuhan anugerahkan..cinta tu umpama guru tak bergaji yang mengajar manusia menjadi yang terbaik..cinta tu sesuatu yang abstrak lebih kepada perasaan alami berbanding dengan penjelasan teori..ye kan?..ape pun..cinta tu sesuatu yang hadir tanpa kita sedari..tup!tup!ehh..da bercinta..senyum sorg2..=)

'Maaf sya tak mampu meneruskan hubungan ini'

..jika cinta tu sesuatu yang tulus..npe masih ada jiwa yang kecewa kerana cinta??salahkah seorang lelaki itu bersikap tegas dalam egonya atau salahkah si gadis kerana punya naluri halus yang mudah terasa??

Thursday, June 03, 2010

minggu kelam kabut!!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 10:22:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
~kerepek buat aku merepek~

uih.mggu ny mmg mgu yang pling messy!!pling segalanya..
sememangnya meletihkan..
huaaaa...
ok..
kte cter skit jadual aku y ala2 pngurus artis gitu..haha
ermm...dari mggu lepas lagi..aku ditugaskan utk mncari hotel yang ada beach,pool yang agk cool..n so on dkt Penang..
mmg sgt memenatkan..round area Penang..kuar msuk hotel..
bt reservation..
and..at the end..dpat 3 hotel yang mmg menarik la..
PArk Royal,Shang-ri-la,n hotel y pling simple..htel Tanjung Bungah..
after pnat memikir dan mengira bajet..
kptusannya..Hotel Tanjung Bungah..
ok..satu bab dah settle...
seterusnya..
renovation bilik....
bilik aku..
mmg excited.happy..
but amt2 meletihkan..
aku amik masa dua hari berturut2 utk cat blik..aku cat dgn kak yati..
baru aku dapat merasakan nikmatnya mengecat sampai lenguh bahu..terteleng2 kepala..n sampai skit kepala sbb xthan bau cat yang mmg indah bg sesetengah org..=(
sgt mydihkan dan memenatkan lagi..apabila mlm td..cina perabut tepon kata katil double deker y order da smpai n by this nyte jgk ayh aku soh hntar rumah..
bermula la penderitaan seterusnya..cuba bygkan..time 2 pukul 7..cina 2 nk mai hntar pukul 8.30..ohh tidak~!!!!....lepas je solat magrib..bermula la sesi BErsama ERic ala2 aku...berpunggah la kami..keluarkan segala harta mak nenek dalam bilik 2..(dah nama pon renovate kan)..dari katil,almari,meja study,rak buku.. n selanjutnya...
akhirnya....tepat2 kul 8.30...bilik aku kosong dan sudah sedia utk menyusun kedudukan bilik...PALING BUAT AKU GERAM bila cina tu mai hantar katil pukul 10 mlm...
wah2...sgt baik hati..melambatkn masa aku..korang bygkan!!da la esoknya skola..revision xbt lagi..mmg berbakul2 sumpah seranah aku hadiah kat cina 2..
dalam pukul 12.30..semua settle..wahh!!bilik baru..
tanpa buang masa...basuh kaki..g solat..terus tdo...
HARi INI..aku bngun dengan malasnya sebab semalam letih nk mampuss!!
n aku da xde mood nk g skola..lg pun hari ny aku kne siapkan something y agk bnyk utk maklang aku...hurmmm...bz.bz.bz.letih!!
n nk btw jgak..sepanjang mggu ny..aku skit perut..skit perut memulas..tp bukan skit nk buang air..sakit sbb tension..muka pucat gler..huhu..tula symtoms aku tension..
huhuhu......

~sebagai ganjaran..mlm ny nk release tension..having a nyte at penang..=) yahooo!!!~
 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea