Monday, March 29, 2010

yummy sizzling..

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 12:02:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
td mkn hot plate noodle..
with telur..without mushroom..
sedap2..
tpi last 2 weeks xsdap plak..
pas2 dye lta aym 2 ketul je..
kedekut btul..
tp td..
bnyak jgk ayam..
org y buat 2 pun nsem..senyum je..
tp yang pliknyer kn..
wak2 aku beli 2 aku sorang je pmpuan..
the others 2 were guys..pakcik2
aku je yang ayam n kuah lbey..
pkcik sorg 2 sampai mnx kuah tmbh..
pkcik sorg lg tu..ayam bpe je..
kat aku byk plak smpai xhbis..
tp..aku perasaan satu bnda la..
abg 2 pilih kasih..kat gurl je ltak lbey..
coz time nk amik 2 dye siap kejit2 mta lagi haa..
ish2..abg ny..niaga xikhlas..
p..ada aku ksah??
lntak la..jnji sizzling aku padan dgn harganye..

p/s..mkn la sizzling..sdap2..

Sunday, March 28, 2010

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:54:00 PM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !

don't love d Heart that hurts u,n don't hurt d Heart that loves u..

nice qoute..

setia pada yang satu..

hargai dye yang menyayangi kita..

ikhlas dari kementrian sukan..

haha..

no name..

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 4:22:00 PM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
hyhyhyhy...
sbnarnya kn..
aku kn..
xtaw...
nk tulis pe..hehe
hurm..
hri ny whole day lpak ngn adik bongsu..
best2..
wat gla2 kat rumah..
coz tgl km berdua je..
pe lagi..
kemas rumah,main air,karok gle2,main ps..
byk lagi la...
anyway..hari ny mmg smua otk gler2..
pape pn jnji bhgia n xkacau org..
kan??
=)

Thursday, March 25, 2010

am i PARANOID??

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 5:59:00 PM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
PARANOID??
arghh..new word in my life..
they say i am in paranoid status..
huhh..but
they have to understand why im beig like that..
being paranoid..
wanna noe??
I HATE SARKASTIK WORDS..
I HATE!!

Saturday, March 20, 2010

i turn to you

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 1:48:00 PM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
When I'm lost in the rain
In your eyes I know
I'll find the light to light my way
And when I'm scared, losing ground
When my world is going crazy
You can turn it all around and when I'm down you're there
Pushing me to the top
You're always there, giving me all you've got

( chorus )
For a shield from the storm
For a friend
For a love to keep me safe and warm
I turn to you
For the strength to be strong
For the will to carry on
For everything you do
For everything that's true
I turn to you

When I lose the will to win
I just reach for you
And I can reach the sky again
I can do anything
'Cause your love is so amazing
'Cause your love inspires me
And when I need a friend
You're always on my side
Giving me faith, taking me through the night

( chorus )
For the arms to be my shelter
Through all the rain
For truth that will never change
For someone to lean on
For a heart I can rely on through anything
For the one who I can run to...

REALife..

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 2:36:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
realize the real life in my life by looking their life that really make me realize that my life is like a live shows and i still alive to see my life..

moody..

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 2:11:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
xtaw npe..
moody gle ny....
sebenarnya byk nk share..
tp..huhu...
tension cm ny..
coz aku sndiri xdpt detect knapa jd cm ny.......
xsukanya........................
~lalalalalalalal~
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Friday, March 19, 2010

my lovely cyunk bufday!!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 1:41:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
yeah..so sleepy..but try to ryte da moment juz now..
1803..my bf bufday..
so happy..
smbut kt umah tok..rmai2..
kek upin n ipin..khas bt dyeeerrr..
nk tgk?allaaa..mls nk upload..
too private..haha..
tp td smbut lwt ckit coz tgu ayh ngh dye..
taw x?
cmel sgt dye tiup lilin..sweet!!
pas2 aku ngn dye sma2 ptng kek..lovely!!
tgh bes2 bergmbar..
ader sorg mamat yg dpgl mat..
dtg berlari-larian..
smbil buat peace!!
haha..cyboookkk!!!
da bsaq pun ley wat cm 2..
tp tula realiti khdpan km kat sni..
wlaupn smua da dwsa..km ttp close..
generasi wan ali katakn..
arggh..xthan ngntok..
tdo.tdo.tdo.tdo.
gudnyte my love Hazim Solihin n nyte my dear!!
imy damn much!!
muahhhhhhhhhhhhhhh.........

Thursday, March 18, 2010

Katakan Ianya Cinta dah tergantung...

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 5:08:00 PM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
cerpen y aku reka..
y xda ending..huhu.
da xtaw smbung..
sbb bt last year..
upload dis year..
byk g cerpen nk upload..
tp xda mood nk upload..
smua dok tgu Q dlm pndrive..
aisey..nty la...
hurmm..perahkan otak fkir ending katakan ianya cinta...

air soya...

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 4:57:00 PM
Reactions: 
2 kata-kata hebat !
haha..npe rini aku update blogs aku dgn resipi..
errmm..tape2..jnji aku update dr aku biaq 'tumboh rompot'
k2..tamaw ckp pnjang..ny resipi nya..
rendam sepeket kacang soya slama 4jam..(jgn lbeh,jgn kurang)
cukup 4jam..buang air,bilas..
and blend skit2 dgn air..
tapis kacang soya yang blend td dgn kain putih..
make sure kain 2 xjarang sgt coz tkut nty bila minum ada serdak kacang soya..
perah air yang ditapis td..
blend lagi kacang soya yang td 2..(kiranya blend dua kali la)
dah dapat air soya yang ditapis td kan?
letak atas api..rebus agk2 smpai mndidih..
ltak daun pandai dgn halia(sikit je halia)
________________________________________

buat air gula..
bila da siap..ley minum..
ltak ais..
nyum2..
selamat mncuba!!

kerabu mangga..

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 4:35:00 PM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
first try...yeay..jd..
2 fav maktok..thats y la..
tp aku xmkn pun..hehe..
nk resipi?
aku juz ltak k...nk cba sila la..hee

1biji mangga(disagat halus)
2 ulas bawang merah dan putih(potong nipis2/dadu)
sedikit bunga kantan(potong nipis2)
3 biji cili hijau/cabai melaka(potong npis2-bilangan cabai dan cara potong ikut ctrasa sndri)
1 biji limau kasturi(ikut ctrasa)
mix semua bahan,then perahkan air limau kasturi..
lastly letak sedikit garam n gula secukup rasa...
then..serve!!
selamat mencuba!!

Sedang di duga..

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 4:22:00 PM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
haha..results da kuar..
mmg aku xsngka..
aku mmg xley tima apa y aku dpat..
huuhuu..
n now..
test jpj plak fail..
omg!!
tension.tension.tension.tension.
but..i wanna tell u that..
i really love my family..
damn much!!
they always be with me n understood my situation..
love mom.love dad.love siblings.love all.

Friday, March 05, 2010

rESults daH naK kUaR...

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 8:59:00 PM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
HUAHUAHUA...
11/3...kita tgu dan lihat...
died or alive...
hhuhuhu...
ape pun..kna berserah..
dah buat yang sehabis baik...
usaha pun sudaeee..
hope results kita gempak!!!
amin...
wawa n pikah...
musuh ketat ny...
kita study sama2...
biar results pun dapat sama ye...
jgn lbh..jgn kurang taw!!!
GAMBATE!!!!!!

KamiBFF

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 1:06:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
mun-sheira-wawa

wani-lily-hanis-wawa

ctn-wawa-sally

wawa khusyuk potong cili....

din-shah
-wawa wat aksi ganas!!nk bunoh org!-

sheira 2 bkn pndek...sje dye bt je 2...

ngan cg anom


walaupun berjauhan..
persahabatan akan kekal selamanya...
kamiBFF

TaRiKh KeRaMaT

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 12:17:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
hElLo!!
yaeahhh..
dah hari Jumaat dah...
tarikh keramat dah mkin dekat ny...
hua...
tension!!
insyaAllah...
ok..
nak taw ke npe?
results SPM nak kuar la....
aduyai...
berserah...

Cinta?

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 12:00:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
Apa yang kau panggil cinta

Bukanlah seindah mimpi yang indah

Kerana ia cumalah bayangan ilusi

Cumalah mainan tidur yang berpanjangan

Apa yang kau panggil cinta

Bukanlah satu kebahagiaan yang kau harapkan

Kerana ia cumalah patung permainan

Yang berselerakan di hati dia

Apa yang kau panggil cinta

Bukanlah permata yang seutuh berlian

Ia cumalah kaca nan terang

Cuba menyilaukan pandangan mu di tengah sahara

Apa yang kau panggil cinta

Barangkali cuma bunga di mata

Dihati seperti duri yang bisa

Apa yang kau panggil cinta

Cuma logamaya di tengah gurun

Nampaknya indah umpama penyelamat

Sedang ia cuma di kejauhan pandangan

Apa yang kau panggil cinta

Adalah keindahan yang berseni

Namun lekok-lekok garisannya

Membuatkan ia menjadi jalan panjang yang menakutkan

Apa yang kau panggil cinta

Cuma indah apabila kau membawa Tuhanmu menyertainya!



Thursday, March 04, 2010

kErINdUAN mEnJelMa..

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 12:36:00 AM
Reactions: 
1 kata-kata hebat !
aduh..
makin lama..
makin rindu..
rindu gler neyh...
err..rindu spe?
haa..
unknown skyheart!!
i miss u baby...
u are unknown skyheart!!
make our world...

Wednesday, March 03, 2010

hati seorang kekasih

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:53:00 AM
Reactions: 
2 kata-kata hebat !
bla kita syg org 2..
kte trime je ape yg dye kte kat kte..
tp..
ble kite tgur dye..
dye cop kte kaki berleter..
hti kte..xpe..sifat manusia..
bla kita syg org 2..
kte tgu dye lme pun xpe..
tp ble dye tgu kte..
dye mrh2..
hti kte xpe..mmg slh kiter pon..
ble kte syg org 2..
kte xtdo pun xpe..
lyan dye yang ngah bosan..
tp ble kte?ade dye lyan kiter?
hti kte xpe..
dye bz la 2..
ble kte syg org 2..
kta kol nk ckp dgn dye..
tp dye gyut dgn org lain..
hti kte..
xpe..dye ada hal la 2..
ble kiter syg org 2..
kte jd mcm  nk gle ble dgr dye skit..
tp ble kte skit..
dye siap kuar njoy dgn kwan2 lagi..
hti kte..xpe xkan nak berkepit dgn kte 24jam..biarla dye kuar..
ble kte syg org 2..
kte syg nak tglkan dye slamenye..
tp dye xthu..
yg kte berdepan dgn maut..
walaupon kite skit..
dye kte ala skit biasa2 je..jgn ngada2..
hti kte..mcm mne la ble kite xde..msti dye gmbra..

KamiBFF

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:44:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
dah nak dekat 3 bulan  lebih kita xberjumpa..
rindu sangat kat korang..
bila tgk gmbar2 kita bersama..
rasa cepat sngat masa 2 berlalu..
masa terlalu cemburukan persahabatan yang terlalu indah..
but..
semua tu..
adalah precious moments..
aku ngat lagi gelagat korang..
korg ngat x mse kte g toilet rmai2?
pnuh toilet 2 dgn bdak klas kiterr je..
siap bergambar lagi..;>
pas2 time kita stayback..
kat kantin..
satu mja tu msti kita ja..
lauk pun smua sma..
lauk ayam..
ala..
yang kita smpat pose lagi tu..

bnyk kn kngn kita bersama..
2 la knangan pling berharga skali..
pling best..
klas kite je yang buat jmuan akhir thun tnpa kbnaran cg n pngetua..
siap smbut birthday lagi..main calit2 kek plak tu
berani mati betul kita..

 are'long buat muka dua posen..hee
buleh lak g hntar mknan kat bilik guru..
hish..
nsb baik cg kita sporting..
ctn-aku xpnah tgk hg sdih,mmnjang hepy..thanks sbb byk nsht n bntu aku
kaknab-jgn biar mslah tu gnggu kita keyh?ngan din 2 pe cter 0_0
aini-diam je..thanks being my fren
muni-kaki bergmbar,its hard 2 forget u..
eira-gelak je ye..tp result gmpak..terkenal dgn gigi..oppss..jgn marah ye cyunk!
nisha-thanks sbb ajar kami 4mula untuk fz hri 2..jasamu dikenang..b_d
wawa-byk bntu aku dlm study..kita slalu kna tgl bas!!
lily-ngat x kita usik wawa smpai wawa mrjuk?
anim-thanks sbb bg kad yang istimewa 2..teruskan berkarya!!
saly-slalu gduh mnja dgn faeez..aku ngat lagi time kita kat surau,time 2 kita study goup..aku tnya hg apendix blah mn?kojawab belah kanan..tp ble blik..aku check blik..apendix blah kiri lorr..disebbkn 2 aku ngat smpi skunk!!tq!!
watip-klau boring sgt msti tdo..
paan wani-asal free je msti terbang jmpa normy..gossip ker??
fadhil-bdak ska kentut!!hehe..xde hg..snyi klas..
paan-parkinson??hg mmg pemeriah klas..
akashah-err..direct mau debate ah..haha
wahidah-senyap tp..bla smbang sal drama..klah rashid sibir
nabila-tido dgn aku ms kita nak g haji
-kenangan masa kita nak g haji..nak jd hajah 2 bes kan?
bilik asrama 2 riuh!
angkara kita..
-kngn terakhir kita bersama time kat chefdet bistro..
best sgt..dpat bergmbar..
makan chicken chop!!
-err..cma aku rgi sbb xdpt join korang time kat giant..
huu..

pape pun..friendship 4eva keyh!!

Katakan Ianya Cinta (part2)

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:15:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !

“Nur..dengar kata bos kita nak 'pencen' .Betul ke apa yang aku dengar?”
“Mana kau tahu hal ni?”Hairan.Dato baru sahaja memberitahu kepadanya.Bagaimana Elyana sudah tahu?Dengarkah dia perbualan tadi?Ke aku orang terakhir yang tahu hal ini?Hatinya bergerutu sendiri.
“Semalam masa lunch aku terserempak dengan Fazy..Dia yang khabarkan pada aku..Beria-ria dia bercerita dekat aku..katanya anak saudara Dato yang akan ganti tempat dia..entah betul ke tidak aku pun tak tahu..kau tahu la kan si Fazy tu..Berita apa yang dia tak tahu..”
“Betul..baru je tadi Dato bagi tahu aku..katanya esok anak saudara dia akan melawat pejabat”
Elyana hanya mengangguk dan meneruskan kerjanya yang terbantut tadi.Mungkin dia juga seperti aku.Memikirkan kerenah bos baru dan melupakan kebaikan bos sekarang.Nur melepaskan satu keluhan.


Trafic jam membuatkannya penat dan letih.Beginilah putaran hidup di kota raya.Penuh dengan kemudahan dan tak lupa juga keburukan kemudahan-kemudahan tersebut.Fikirannya melayang ke kampung.Apalah khabar ibu ketika ini.Ibunya membuat keputusan untuk menetap di kampung selepas kematian ayahnya.Ibunya menetap di rumah peninggalan arwah neneknya.Lantas di dail number ibunya.Bergunung rindu terasa.
“Assalamualaikum ibu..”
“Walaikummusalam..Nur sihat?”suara girang ibunya membuatkan rindunya sedikit terubat.
“Anak ibu ni sentiasa sihat..ibu..Nur rindu ibu..”rengeknya.Manja!
“Kalau rindu baliklah kampung..boleh ibu masak masakkan kegemaran Nur..Lagipun along nak balik minggu depan..”
“Iye ke ibu?Seronoknya..baiklah ibu minggu depan Nur balik..”
Talian dimatikan selepas salam di beri.Teringat akan alongnya yang jauh di negara orang demi mengejar cita-cita.Hanya mereka dua beradik yang sering menyuntik semangat ibu.Ibu sering kesunyiaan selepas ayah kembali ke rahmahtullah.Ayahnya meninggal kerana sakit ulser perut.Akhinya Nur tertidur bertemankan air mata kerinduan dan kenangan manis bersama ayahnya.Kenangannya mati apabila terdengar bunyi hon dari arah belakang.Seraya dia mengucap kalimah Allah bagi menghilangkan rasa terkejut.


“Perkenalkan ini anak saudara saya Aliff Idham yang bakal mengantikan tempat saya”Dato Mustapha memperkenalkan ’waris’nya sebaik sahaja Nur masuk ke dalam biliknya.
“Nur Qistina Alesya”
“Aliff Idham”
Tangan mereka bersatu tanda permulaan perkenalan.
”Nur,mungkin saya akan bersara awal dan mungkin juga dalam minggu ini Aliff akan masuk kerja.Saya harap segala dokumen dan kertas kerja yang lalu sudah lengkap dan jika ada sebarang masalah awak boleh rujuk Aliff”Itulah personaliti Dayo Mustapha.Tegas dan cekap dalam membuat kerja.Dia tidak suka kerja yang dibuat separuh.Itulah yang membuat Nur kagum dengan bosnya.

Katakan Ianya Cinta (part1)

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:13:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !

Pertemuan secara tidak sengaja dengan lelaki itu di perpustakaan awam tadi sedikit sebanyak merubah kotak ketenangan hatinya.Tengku Zainal,yang baru dikenali tadi telah berjaya merobek kenangan lalu bersama ayahandanya.Namanya persis nama anak Dato Zamaluddin yang dahulunya tidak kedekut dengan senyuman berubah menjadi pendiam dan lebih suka memerap di dalam bilik selepas kematian ibunya,Datin Rosmah disebabkan terlibat dengan kemalangan jalan raya.Jirannya itu telah berpindah ke ibu kota setahun selepas kemalangan yang tragis itu.Sampai sekarang dia tidak berhubung dengan bekas jirannya dahulu.

Masih terngiang-ngiang lagi kata-kata terakhir arwah ayahnya yang memberi ‘wasiat’agar dia mencari kembali keluarga Dato Zamaluddin.Sampul putih yang bernama Dato Zamaluddin masih lagi di dalam simpanannya.Belum lagi diserahkan kepada tuan punya surat tersebut.Bingung memikirkan wasiat terakhir ayahnya.

“Nur Qistina..tolong bawakan fail projek terbaru syarikat kita dengan Salam Holdings”
Interkom di sudut tepi mejanya berbunyi lantas mematikan lamunannya.Pantas tangannya mencari fail projek yang diminta.Sudah menjadi tugasnya menyemak fail-fail projek terbaru sebelum dibentangkan semasa meeting board.Menjadi kelebihan bekerja di bawah syarikat ini kerana syarikat ini lebih suka bekerjasama dengan syarikat yang diterajui oleh golongan bumiputra.Secara tidak langsung membantu bangsa sendiri untuk lebih maju.

“Nur..minggu depan mungkin minggu terakhir saya berkhidmat di sini”
“Minggu depan?tapi kenapa Dato?”terpempan seketika dengan kenyataan bosnya sebentar tadi.Dia sudah selesa berkerja dengan Dato Mustapha.
“Saya dah lama berkhidmat di sini.Sudah tiba masanya saya mengundur diri dan memberi peluang kepada anak saudara saya untuk menunjukkan potensi dalam bidang pengurusan bisnes ni..”walaupun usia telah menjangkau 50-an tetapi wajahnya tidak menggambarkan usia sebenarnya.Mungkin disebabkan sifatnya yang sering tersenyum dan selalu bersenam.
Nur menganggukan kepala apabila mendengar kata-kata Dato Mustapha.Terselit kebenaran di setiap kata-katanya.
“Jadi anak saudara Dato akan mengantikan tempat Dato?”hatinya berdetik persoalan.Kenapa tidak diserahkan sahaja jawatan itu kepada anak bujangnya?Setahu dia Dato Mustapha mempunyai seorang anak lelaki tunggal.
“Ya..esok saya perkenalkan kepada awak.Esok dia akan datang ke pejabat untuk mengetahui sedikit sebanyak hal urusan pejabat sebagai persedian awal..saya harap supaya awak dapat membantunya dalam hal urusan pejabat sebab dia masih baru dalam bidang ini”Dato Mustapha mematikan lamunannya dengan senyuman yang manis.
“InsyaAllah..saya akan membantu setakat yang mampu..”tidak berani memberi janji yang pasti sedangkan dia juga baru dalam bidang ini.


Tunjukkan aku jalan-Mu

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:10:00 AM
Reactions: 
1 kata-kata hebat !
Ya Allah,jika aku jatuh cinta,
Cintakanlah aku pada seseorang
Yang melabuhkan cintanya pada-Mu
Untuk mencintai-Mu

Ya Allah,jika aku jatuh cinta,
Jagalah cintaku padanya
Agar tidak melebihi cintaku pada-MU

Ya Allah,jika aku jatuh cinta,
Izinkanlah aku menyentuh hati
Seseorang yang hatinya tertaut padaMu
Agar tidak terjatuh aku dalm jurang semu

Ya Allah,jika aku jatuh cinta
Jagalah hatiku padanya
Agar tidak berpaling dariMu

Ya Allah,sesungguhnya aku bermohon
Pada-Mu untuk selalu mencintaiMu

7 bErAdiEk....

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 10:50:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
dari kawan jd adik beradik?
unik kan...
ny antara kenangan la kat sekolah...
nak taw spe antara 7 beradik yang'hot' 2..?
hehe..
paan-are'long
sally-are'ngah
hanis-u'da
faeez-are'lang
ctn-are'teh
wawa-are'cik
fadhil-u'chu


u'da,are'cik,are'teh,are'lang,are'long,are'ngah........
 u'chu..last skali..

pEnaNgAn NoVeL..

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 1:30:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !

Ni kisah teladan la..
spe yg bce..
mybe suka dan tersenyum lucu...
tp...
yang terkena...
fuhh...cair bendasing dlm telinga..
hehe...
...................................................................................
aku n wawa wat QTI..
tetibe..wawa xpas..
pe g..macik 2 berleter..
dye kte kami xbg tumpuan masa dye ajar..
km ny leka dngn novel..
huhu..sedih taw!!
dah la makcik 2 berleter sampai esoknyerrr!
sampai hbs slap aku bwak keta..
so..
td..aku ckp kat mkcik 2..
mgu ny kami tamaw bljar keta..
mgu dpan pulak..
hehe..
xtahan dgr dye berleter..
hakikat sebenar..
dye yang ajar siit kat jln raya..
baru nek jalan raya 3 kali..
dah QTI..

so..jgn bawak novel wak2 blaja keta!!

kAwaN vS lAwaN

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 1:13:00 AM
Reactions: 
0 kata-kata hebat !
kita suka berkawan..
kita senang berkawan..
kita suka lawan? 
kawan vs lawan?
kekadang kita xsedar..
kita lawan kawan..
kita tipu kawan..
kawan sedih..
mula nak lawan..
tapi kawan tetap kawan..
jangan cari lawan..












 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea