Sunday, February 01, 2015

Kongsi Nikmat

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 1:23:00 AM
Reactions: 
1 kata-kata hebat !
Assalamualaikum,



Alhamdulillah, permulaan 2015 yang memberangsangkan. Banyak dah benda yang dah 'tick'


Baru baru ni derma darah, buat kali kedua. Mula-mula rasa takut, tapi bila ingat arwah tokyah, terus hilang rasa takut.

Tak salah kan kita kongsi nikmat yang Allah bagi ?

Nikmat sihat, kita syukuri.

Dengan harapan, darah yang diderma tu dapat selamatkan nyawa orang lain. Even tak la hebat sangat derma darah tu kan ?

Nikmat yang kita kecapi, sementara. Jadi sementara ada, apa kata kita kongsikan ? 

Biar sama-sama tersenyum, biar sama-sama gembira :)

Muhammad Rizuan tu tak kasi derma, sebab takut pitam lagi and dia risau nak drive jauh balik malam sensorang and sorry sayang, sy derma tanpa pengetahuan and permission awak. Thanks for the care, me love you :)
 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea