Sunday, July 17, 2011

Tak payah nak over sangat LAH !!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:19:00 PM
Reactions: 


entry kali ny.mmg agak annoying.dan nak bercerita tentang annoying person.its just like ketidak puasan hati sy dengan segelintir pasangan yang sedang hangat-hangat tahi ayam bercinta !

korang rimas tak kalau ada pakwe atau makwe kawan korang asyik tanya
hal buah hati diorang kat korang..
contoh..kalau korang online je..
muncul la chat dari hamba Allah
yang selalu tanya sal buah hati diorang..

saya tak kisah kalau nak tanya sihat atau tak..
ni tanya buah hati diorang tu curang atau tak..
pastu tanya selalunya buah hati diorang keluar dengan siapa..

hello !! apa lu ingat gua ni penyiasat ke der ??
atau mak limah mulut becok kaki korek ??

adoh-yai ! penat kadang dengan diorang..
tahu la buah hati korang tu kawan sy..
tapi..
tak kan lah personal details macam tu pun sy nak amik taw kan..

tak kan lah nak tnya diorang semua tu
hello !! pikir dlu sebelum tnya oke !
im not that type..

yang tu dah la stu hal..
yang buat panehhh jee tu bila
kita jawab xtaw..
boleh pulak dibalasnya..

''camtu ke kawan? smpai xtaw dy g mana''

adoi pakcik ! lu punya cikaro..lu punya hal lah !
apa kaitan lu nak cakap wa tak amik taw hal kawan ?!
lu ngat wa jaga tepi kain baju dia ke !

moral : tak payah nak over sangat dalam bercinta.



1 kata-kata hebat !:

Hans said...

hahahah
gua faham perasaan ekau tu
hehehehe
den kalau orang tanya macam tu memang den xlayan
:-)

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea