Monday, September 05, 2011

Lekeh atau Simple ??

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 4:15:00 PM
Reactions: 
selekeh atau simple ?
trend? macam serabut je..huhu

trend sekarang pakai tudung macam Hana Tajima,
pakai seledang macam nak tak lekat je kat kepala tu..
kadang rasa macam nak ceramukkan je tudung tu..
huhu..yela..terawang rawang je tengok..
ada jugak yang dah macam pakai selimut atas kepala..
tak rimas ke ??

uhuks..tak pela..tu trend korang kan =,=
zaman berfesyen :)

aku ?
ntah ! ikut suka korang la nak cakap aku ny type selekeh atau terlalu simple..
cukup sekadar tudung bawal yang dipinkan kiri kanan bahu =,=
alah,nak g kelas je pon..bukan nak g majlis kenduri segala bagai yang nak dress over the top tu..

tapi tak kisah la semua tu..
masing-masing ada trend masing..
biar aku dengan cara aku..
cukup dengan cara bersederhana

lekeh ?
aku lekeh eh ?
kalau rasa aku lekeh..
tak payah la kawan dengan aku..
aku berkawan dengan orang yang boleh terima aku sedanya je...

well..much thanks dekat kawan2,insan yang sentiasa dekat..
sebab terima aku sedanya..
terima keburukan aku sebagaimana menerima kelebihan aku..
*erk..konon la ada kelebihan sangat kan :P

kbai !
kyra ismera :)

4 kata-kata hebat !:

meaw said...

tudia aih,hahaha :P

Muslimah Optimis said...

hehehe.. MO pon xpandai nak pakai tudung hana tajima tu.. ntah mcm amna jadinya... huhu

anayue said...

cik anayue pnh try tdg hana tajima tu.. tp..rasa cam pelik pulak!lbh baik pakai tudung bawal yg simple tu.. lg nmpk comel~

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea