Wednesday, September 10, 2014

Konvokesyen | September dan | Bunga

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 9:39:00 PM
Reactions: 
 A.s.w.b.


Alhamdulillah dah berjaya dan merasa jubah konvo untuk diploma. Proud called as diploma accountancy holder.

Syukur yang teramat sangat. Atas segala nikmat kesenangan dan kegembiraan.

Untuk kali ini, September yang sangat sangat bermakna buat kami.

Untuk yang pertama kali, bertemu empat mata antara keluarga.

Terima kasih mama-to-be and family-to-be. Sebab dengan willing-nya mintak anak dia temankan aku sampai settle majlis, even tau anak dia nak balik jauh plus time tu cuaca panas.

Serius serba salah. Tapi sebab mama-to-be yang beria nak dia ada sama untuk majlis aku, aku iakan saja.

terima kasih keluarga kedua, insyaAllah keluarga mertua. :)

Terima kasih jugak untuk mama, yang unexpected super sporting to him. Yang layan bakal menantu dia dengan ramah dan take care lebih dari aku take care dia. hehe.

Untuk ayah, good luck untuk that interview even sebak jugak ayah tak dapat hadir konvo.

Untuk dia,

Ini bulan kita sayang, InsyaAllah kita jaga yang sehabis baik.

Terima kasih untuk bunga dan dua teddy bear yang sangat comel.

terima kasih kerna sudi luangkan masa, tenaga melayan kerenah aku yang sukar dijangka.

Alhamdulillah, this is one step closer. Doakan kita, doakan kami, doakan kita semua.

Bahagia itu milik semua, yang bertakhta atas segalanya - Allah.

Terima kasih Pencipta. 

5 kata-kata hebat !:

Nadirah Mohamad said...

Tahniahh! hehe :)

Red Linda said...

Alhamdulillah n tahniah:-)

Senandung Hatiku said...

tahniah..kita tag awak..
bw..

A Girl Like You said...

Congratz! Convocation is such a lovely moments kan! Plus, with loved one! ;)

Nooriah Abdullah said...

tahniah dari kaknoor
singgah follow sini :)

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea