Saturday, December 11, 2010

Aktiviti? Cadangkanlah :)

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 3:13:00 PM
Reactions: 
salam buat semua..baru sekarang mood nak menulis datang balik..huh..sedih..keinginan nak menulis memang menebal..tapi idea pulak lari merata-rata..tak sempat nak kejar..sobsob..

tapi entah macam mana tetibe hari ni idea tu datang je bersama mood..(ceh idea la sangat)..idea ke?entah..cuma perasaan ingin meluahkan sesuatu je..hehe..:P

first sekali..hidup ipt memang best..tambah plak dok asrama..memang gempak..kawan-kawan pun alhamdulillah..terima kasih tuhan..kelas?biasala..agak padat..makan?lebih suka berjimat dari makan..huhu..langkah2 untuk menguruskan badan neyh..haha..syok2..

semuanya kat sini boleh di defined kan sebagai best dan selesa..cuma satu je tak best..sobsob..url facebook,you tube dengan ym kena blocked..aduhh..parah tol..nasib baik..blog oke..kalau tak..:( kebosanan aku time cuti..

sini boleh dikatakan hujan setiap hari dan setiap masa..huhu..jadi bosan melanda tersangat-sangatlah..agak2 apa yang boleh dibuat selain tido,makan dan study..kematu buntut aku asyik baring je..novel plak..dah habis aku khatam..adeh..what else???cadangan??cadangan pliss..huhu

8 kata-kata hebat !:

white rose said...

laa...ko borink ek...

g laa berjogging...
lepak2 dgn kengkawan...

last skali, TIDO...

ZWAN SABRI said...

Hahaha.. lumrah pelajar.. ;)

Kyra said...

@white rose : jogging??hujan seyh..whole day plak tuh...uhuks..:(

@zwan : :) btul!

Cik Su said...

cian nya semua dah tak de hiburan la ek.. tak pe.. bersusah2 dahulu k

Kyra said...

@cik su..uhuks..ye tak ye jgak..susah dulu..senang kmdian!

toyolkiut said...

pe kata kalau ikut toyol gi merompak plaza tol..
hahaha...

Hisyam Muhibah said...

joinlah persatuan2 dan kelab yang ada banyak kat kampus tu. mesti banyak program yang bagus2 akan dianjurkan.


entri terbaru :Satay Kajang di Kuantan

Wan Gerrard said...

duk asrama memang best ^_^v
boleh g jejalan.hehe

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea