Wednesday, January 05, 2011

kotak pensil ke kaki berstoking??

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 6:33:00 PM
Reactions: 
Hali ni wa mau cita sama lu wolang..hali ni wa manyak malu woo..haiyaa..wa terpegang classmate wa punya kaki..aiyakk..lagi malu bila dia pakai stoking..geli pulak bila wa pikir2 balik..haiya..haiya..

Cini wa story sama lu wolaaang..come rapat2..wa mau bukak cita wa..uhuks..adoi..wa sampai batuk2..soli2..ehh apek pulak..tuka2..:D

Hari ni 5 hari bulan..hari rabu kan?tadi aku msuk kelas marketing..hari ni aku punya kelas bukan dekat kelas biasa..aku punya kelas dekat bilik BPK.. bilik tu best skit la..bilik tu bukan macam bilik kuliah..tapi bilik untuk siswa siswi buat presentation..bilik tu gelap2..

Kerusi bilik tu bukan calang2 kerusi..kerusi dia ala-ala kerusi untuk majlis formal gitu..yang ada wana merah atau biru tu..yang bila korang duduk seedaaappp..tapi kerusi itu ade meja sekali yang untuk tulis..pandai2 korang la nak imagine macam mana rupa kerusi tuu..

aku punya kotak pensil cun punya…berkain warna hitam dengan belang putih..aku letak kat sisi tepi sebab meja tu dah penuh dengan buku..lagi pun meja tu kecik aja..so aku pun pegang2,usap2 la aku punya pensil box sambil dengar dengan khusyuknya apa yang lec membebel kat depan..

Bila time break.. kawan kat balakang panggil..dia suruh aku terang apa tu marketing intermediaries..aku pong terang la melalui pemahaman aku ny..aku tak perasan pulak yang dia letak kaki dia dekat aku punya sisi kerusi..macam cita tadi..lepas aku explain..aku pegang 2 la pensil case..tapi tetibe ada rasa cam lain je..nape aku punya pensilcase ade macam jari-jari..bulat depan pulak..akupunya pensil case panjang..aku pun dengan cuaknya pandang la sisi kerusi..

Mak nenek memang aku terkejut besar..aku pegang kaki dia..!!kurang asam punya mamat..dia gelak kat aku tahap gaban..sampai muka dia merah wohh..terhinjut2 badan dia gelakkan aku..orang sebelah,si Rafi pun dah tuka muka jadi wana merah..haiyakkk..malu nyaaa…aku da terpegang kaki berstoking si Hakam!!..huhu..adoi..harap2 pas ny tak jadi da la kes ny…si Hakam pun satu bukan nk bgtaw..bleyh wat derk je..nah gmbar diorang..aku cilok dr fb



ni la diorang..baju putih tu Hakam..yang aku terpegang tu..sebelah dia Rafi..and sorang lagi Wan

3 kata-kata hebat !:

ASaDa RyutaRo said...

mujur takde bau. gagagaga :P

Heidi Shafiq said...

hahaha.. lawak la beb.. :D

NS said...

hahahaha. boleh plak org tu diam jee.. kelakar. =D

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea