Friday, April 08, 2011

AKU SEORANG JUTAWAN

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:25:00 AM
Reactions: 


Cantik kan header kat atas ny?secantik tuan punya blog tu la kan..actually..MyMye MyMya ada buat first segment contest dekat blog dy..tajuknya AKU SEORANG JUTAWAN..

ohh..jika AKU jutawan??pe akan jadi ek??alamak..kalau sy cerita nanti terbongkarlah rahsia saya selama ny..tapi demi tuan punya blog kat atas tu yang kiut miut..sy bongkarkan jugak la rahsia saya ni..

senang cerita..aku dilahirkan pada bulan september..mengikut ramalan sifat dan perwatakan..aku seorang yang pendiam dan segala mak nenek yang baik-baik belaka..:P
aku selalu berangan..dan andai kata aku seorang jutawan apa yang aku akan buat..sesimple orang..sesimple itu jugaklah impian aku kalau aku jadi jutawan.

nak taw apa?tapi please jangan gelak !okeh,korang taw kan iklan2 giant,tesco and segala iklan barangan dalam paper?
melalui tu lah aku selalu imagine kalau aku jadi jutawan aku akan main tunjuk-tunjuk je kat paper tu..tentang apa yang aku nak..then..PA aku akan take note semua tu..n tugas driver plak pergi beli segala benda yang telah aku main tunjuk2 dalam paper tadi..contohnya baju..makanan..and sebagainya
aha!!simple je kan aku?aku tak demand nak keta mewah..tak pula aku imagine nak rumah bangalow..ohh simple suda..
btw!benda2 yang aku main2 tunjuk tadi tu kan..sebenarnya aku akan kasi dekat umah org tua2..tak caya?betul ! aku tak tipu..

okeh..untuk itu je coret coret aku..tak percaya?no worries..up to u...haha

adios! tq mymye !
salam gegar 1 ribu blog~~abg ben :)

6 kata-kata hebat !:

toyolkiut said...

mnarik tu..
impian yg blh jd knyataan..

jap nk pikir..
klau TK seorang jutawan lak..
emm..
apa nk buat ye??

Kyra said...

imagine cpat..haha
amin..moga jd knytn :)

amalyna said...

wa~~
best2 law jd jutawan~
hehe

Kyra said...

jom pkat2 jd jutawan ! :)

op anaz said...

aha...jadi jutawan? http://opanaz.blogspot.com/2011/04/aku-seorang-jutawan.html

nanie zainudin said...

Helllooooooooo...

Nanie jalan2 n follow sesiapa yg nanie belum follow....

kowank nak HADIAH tak?

try tgk entry ni...

http://ciknaniezainudin.blogspot.com/2011/04/hadiah-lumayan-dari-saysmy.html

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea