Tuesday, May 07, 2013

Yakin !

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 2:43:00 PM
Reactions: 
Hello, Hi, Assalamualaikum.


sincerely, dah naik bosan nak online.

Baik fb ataupun twitter.

selagi demam pilihanraya tak surut, selagi tu lah fitnah bertaburan kat laman sosial.

well, yakinlah ! Allah do the best. Dia dah tentukan yang terbaik.

yakin ?

dan seyakinnya, beta berada di rumah selama 2 bulan.

without works,

without trying to get some money.

bukan tak nak, nak.

tapi fikirkan balik.

lepas study memang time kena kerja all out nak cari duit.

so apa salahnya sekarang neh kita berehat bersama kit kat dulu kan ?

boleh jugak touched up body neh bagi kasi macam game Pou tu kan ==.

HAHA. nonsense.

ok lah, dua bulan neh cuti.

masa untuk bela badan,

bela lemak,

kurangkan beras,

dan kurangkan duit. :D

okeh. last but not least, berdoa tunggu result semester 5.

untuk MR. Taking care k sayang ! kerja + 5 tahun = kawen.

done, happy life.

xoxo.

2 kata-kata hebat !:

combi said...

just be happy..:D

Kyra said...

insyallah :)

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea