Friday, June 27, 2014

#prayformemen

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 4:56:00 PM
Reactions: 





Assalamualaikum.

Apa yang #prayformemen sebenarnya ?

Sebenarnya memen, anak kepada Linda Rafar yang berusia lingkungan 12 tahun yang menghidapi kanser pada tahap 4. Kanser apa itu tak pasti, tapi semalam, godekgodek ig: lindarafar ada terbaca komen nama penyakit memen. Tapi terlupa apa namanya. My mistake. Maaf naa

Tapi bila tengok gambar-gambar memen, memang terasa sebaknya. Baru tengok dah sebak, apatah lagi yang menanggung kan.

Apa pun, kita doakan adik memen supaya cepat sembuh dan boleh jalani kehidupan seperti sediakala.

Kepada yang berminat untuk menderma atau membuat bantuan kilat bolehlah visit IG lindarafar atau memen sendiri.

Semalam geng geng United FC ( MaharajaLawak ) dah buat football match dan bantuan kilat utuk adik memen. Tengok gambar macam happening je.

Visit :

ig memen







0 kata-kata hebat !:

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea