Tuesday, July 20, 2010

ICE bLanDEd TErMaHAL..

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:58:00 PM
Reactions: 
Mocha Ice Blended!!erm..yummy!!
-ok..itu tanggapan pertama..time dahaaaagaa..penat shopping..

Special Ice Blended!!RM 3 per cup!!
-wah..murah gak kat sni..ermmm..nak x??

tengok menu.amboi..semua juicy blended..malasla nak beli.tapi di sebabkan cik kyra pegy dengan kexen cik kyra..and kitorang time 2 seriusly haus..so kitorang pun mengorder la mocha ice blended..ok..agak bagus sebab kami tak tamak.kami sepakat untuk beli satu and share 3 orang.kebetulan time tu ramai gler orang..yela..Sogo..ary Jumaat pulak..ditambah pulak ada big sale untuk members..waduhhh..kalah nite market..sesak!!

ok..lepas order..kita orang still tengok kat menu tu..tak de la plak yang tertera RM3..minimum RM 4.50..ahh..tak kisahla..sebab kat depan tu dah tulis RM3..hurm..so kami bertiga pun tunggulah ice blanded dengan satu perasaan yang ghairah sebab terlalu haus..hehe..

hoyeeahhh!!dah siap..jom kita bayar..''mocha ice blended..RM5.90"..haa????seposen lagi RM6??mahalnya!!huhu..muka kering.bukak purse.bagi duit.terus blah.

sambil pegang ice blended.3 3 orang diam.masing2 terkejut.yela.orang kampung.tak pernah lagi jumpa air RM6.da la cepe-ot.pas2 kami tiga orang terus stop walking.pandang each others.and said.KATA RM3.TAPI RM5.90..

haha.air tu kami tengok je..terkejut sangat kot..tapi sambil tengok..berbakul jugak la sumpah seranah kami kat banner tu.yela.apasal tulis RM3??haisyyy!!tektik perniagaan.nak kata kami salah tengok banner.dah 3 kali kami baca details kat situ.memang xde details yang dy klasifasikan yang mana satu RM3..haisyy..

tapi..lepas tu kitaorang minum la..da beli mahal-mahal tak kan tak minum kan..aduhai!!hehe..tapi tu la kenangan manis = pahit kitaorang.bagus jugak.sebab lepas ni kami ta nak dah minum air omputih ni.huhu.tapi agak sedih.lepas ronda-ronda area foodcourt tu.tetibe terpandang..Original JUicy..RM1.5o only..hahahaha..

xpela juicy!!hari ni kami makan mocha..esok2 kami outing..kami makan juicy manggo plak..balik pada SOGo..kami gelak tak habis2..pandai la kami ni kan..hurm..
watever it is..tu la kenangan..and to others..please make sure after this berhati-hati ya!!

1 kata-kata hebat !:

shameel Iskandar said...

hehehe, sy pun suka mocha ice blanded. Mahal ckit takpe yg pg kita puas. btul tak.

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea