Wednesday, May 11, 2011

Saleem vs Joyahsmart !

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 2:15:00 PM
Reactions: 


Nampak tak pic print screen tu..tak nampak tu saja sangat la noh !! jap !! nampak tak tulisan dekat butang search tu ?? hoho..nampak kan ? ni la nak story mory ny !! :P

okeh.tak mau cakap banyak ! just nak habaq ceq jumpa Saleem kat battle karaokeparty.com !! hah..maw taw laa..Saleem pun masuk website tu bhaii ~!! hampa bila lagi nak tarok karok ??!

Bru ceq taw..rupanya Saleem yang lawan battles dengan ceq tu rupanya Asada..Kenai Asada ?? Tak kenal saja sangat la hampa ny..ala..blogger budak Malaysia tu..kenai??

hah ! kami dua dah buat jejak kasih via karoke..hampa bila lagi nak jejak kasih dengan kami berdua ?? free-free jom lawan battle..sapa menang Asada belanja !! haha :P

chow ~!!*still terkebil2 bila taw Saleem tu Asada !

*hampa kalau jumpa nama Saleem dengan Joyahsmart tu add la as friend naa..:D

2 kata-kata hebat !:

hanizatul.amira.amran said...

karaokeparty?
errr ape tu? :P

ASaDa RyutaRo said...

best ada offer, kalau menang si asada tu belanja naa.. baik hati sungguh Asada tu. heh!

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea