Thursday, December 08, 2011

HOT STORY : JANGAN BACA

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 7:46:00 PM
Reactions: 

finally and now. this entry appears. and now you read it. within a smile and a curious face. continue ? xpayah la. please and do click X on the top.then i will smile and thanks for your cooperation.


-------------
---
-----------
-------
---
-------------
----
------------
END
-------------
---
-----------
-------
---
-------------
----
------------

stubborn,skittish ~! nak continued jugak ? fine .kau baca kau jangan cakap aku gedik and do so ever.terdetik di hati kau,kau bitch.dare ? deal.

aku tak kasi kau baca.tapi kau sebuk jugak nak baca.tak pelah.nama pun belog kan.umum.finelah kau baca.tapi kau baca kau diam sudah.kau tak payah nak sakit hati segala bagai.aku tak nak dengar kau mendengus 'bajet shial minah ni' , 'like i care ' ,' ee..wekks'


HABIS.ENDING :) BEST TAK CERITA AKU ?

0 kata-kata hebat !:

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea