Friday, January 17, 2014

Mimpi.

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 8:46:00 PM
Reactions: 




Bismillah..

Pertama sekali nak mintak maaf buat korang yang sedang membaca. Dua tiga menjak ni, tak dop entry yang boleh meningkaktkan pengetahuan atau info kalian kalian sekalian.

More on personal life. 

Entah kenapa since 2014 ni kerap pulak rasa tak sihatnya. Nak kata stress, tak tahu lah nak stress tentang apa. Nak kata soal kerja, not a big deal sangat pon.

Tapi itulah, berdasarkan entry lepas dan sampai sekarang.. keadaan masih lagi sama, masih belum dapat kembali nikmat sihat. Moga sakit ini dapat menghapus dosa dosa kecil :')

Semalam sebelum tidoq rasa macam quite ok.. rasa kuat sikit and tidoq pun tak terjaga/ terkejut tengah malam. Tapi semalam mimpi, ada seorang doktor perempuan meet me and dia cakap/suruh pi klinik buat medical check up.. sebab muka nampak pucat sangat, macam ada masalah kesihatan. Then dalam mimpi tu ia kan saja sambil pegang kedua-dua belah pipi and tanya balik doktor tu " nampak pucat sangat ke ? "

the doctor just anggukkan kepala dengan muka serius sambil cicip kopi.

hmm. bangun pagi tadi terus rasa badan macam pelik.. tengok cermin, Ya Allah pucatnya muka :( tapi lepas mandi, bergerak tawaf rumah, tolong mana mana patut and makan.. muka dah merah balik..

tapi still rasa lemah.. start petang tadi, lepas sediakan makan petang terus rasa macam nak baring je.. kaki tangan sejukk.. muka pucat balik :( sampai sekarang.

ikutkan hati nak tidoq ja, tapi kena kuatkan semangat sebab esok ada dua kelas tuisyen nak kena mengajar. Nak cari bahan yang sesuai dengan standard diorg. Nak sediakan latihan semua.

Alang alang update blog :/ :D

*saja nak sedapkan hati supaya always think that im a healthy young girl :')


will update something nice for you, esok. Promise.

0 kata-kata hebat !:

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea