Thursday, March 31, 2011

Lagenda Kisah Semalam

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 5:01:00 PM
Reactions: 

1.11am

3/31/2011

Malam ni sunyi..sunyi sangat..bintang tak ada..bulan pun tak ada..mana bulan ni?mana bintang ni?saya rindu ! bulan.bintang..saya sejuk ! bulan.bintang..malam ni rasa gelisah je..nape ny bulan?bintang?

1.16am

3/31/2011

Mood : lagu : Sheila on 7 : dan,,berhenti berharap

Ouh..jiwangnya !kenapa la malam ni??banyak sangat benda yang touching untuk hari ni..firstly,tentang my roommate L ouh..sedih gila ! life become dull after this ! secondly.tadi sembang jap dengan adopted brother..bagi taw dy tentang roommate..n thanks to him sebab bagi supportive words untuk diri ni.hah.menangis jugak kat tangga tu sensorang..tapi apa buleh buat..tak semuanya jadi hak milik kita kan?

1.20am

3/31/2011

Dengar diorang kongsi cter tentang ‘boipren’..nak tergelak pun ada..macam2 peel..join??tak kot..sebab malas nak ingat balik kisah lama.sudah lah takat situ.hati wanita bukan untuk di sakiti tapi untuk dibelai dengan kasih sayang.ouh..lagu berhenti berharap dah berulang banyak kali ni..opss..ada air menitis kat keyboard lah ! :/

Oke !stop from being to emosional..be fine,smile lah ! ouh..smile..??eh smile??ape tu..bila kechewa pun wujud ‘smile’ ke??humm..:/ (again| tewas | lawan | perasaan)

1.26am

3/31/2011

‘’aku berhenti berharap..dan menunggu datang gelap..sampai nanti satu saat..tak ada cinta ku dapat..’’

1.29am

3/31/2011

:sakit??kena makan ubat ke??ubat tu lah perkara terakhir yang akan disentuh..itu pun kalau dah kondisi teruk sangat..cuba bertahan keyh ! selagi lakonan menjadi..selagi tu lah ‘benda’ dalam plastic putih tu tersimpan rapi J hopefully dah oke..Cuma darah tu..emm..insyaallah..berdoa je semoga oke2 je..

1.36 am

3/31/2011

Otak bercelaru..asal asyik piker ‘love’ ni??apa la masalah diri ni sebenarnya??humm..duk diam2..tak payah nakal2..tak payah pikir bukan2..

One day :

-‘adam’ pasti dtg J

Cuma tak tahu bila,kat mana and siapa..biarlah tanda soal..biar ‘adam’ datang dengan mengejut..bukan kita cari ‘adam’..biar ‘adam’ mula dulu..bukan kita mula dulu..biar ‘adam’ kenal kita terlebih dahulu sebelum kita kenal ‘adam’..:)

1.39am

3/31/2011

Adam??nak yang macam mana??

- Tak kisah !

- Tapi..kalau bolehhh..nak ‘adam’ yang baik dan boleh faham diri seadanya..:)

- Best kan kalau ‘adam’ tu bagi kita novel..pastu tajuk novel tu melambangkan isi hati dia..:) (tapi boleh ke dapat ‘adam’ macam tu) :/

- Lagi best kalau ‘adam’ tu wish gudnyte kat kita tiap2 malam..nak gudnyte je..gud lain tak nak..hehe..(tapi nak ke ‘adam’ buat macam tu kat kita?) :/

Kalau ‘adam’ tu buat dua perkara ni je..cukup untuk buat hati ni tersenyum riang..:)

1.45am

3/31/2011

Eh..tetiba senyum sorang2..betul ke tak malam ni?kejap moody..kejap oke..hyhyhy..:D

Dikarangdenganpenuhperasaan,

KI

1 kata-kata hebat !:

Hans said...

ko pun sama cam asada
kejiwangan
:-)

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea