Tuesday, June 14, 2011

KUCING berlakon PREGNANT kat DEPAN PINTU

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 12:38:00 PM
Reactions: 
Hati sakit,pilu,sedih,terkilan,terkejut..segala ter ada..bila kucing tu muntah kat tepi rumah..aduyai kucing..banyak-banyak tempat..depan pintu jugak eh kau nak muntah ? nape tak kat area bertanah je kucing..ke dah tak tahan sangat terus terbuekkk depan pintu tu..npe tak buekkk depan pintu rumah tuan kau aje ?

Dah muntah kau lari eh kucing..aduyai..macam mana la nak buat ny..lain kali nak muntah bawak la toilet paper ke..cebok je..apa ke..ny tak..kau tinggalkan muntah tu macam tu je...

Macam mana nak buat ny :/ time tengah busy packing barang untuk program jugak la kau buat hal eh..huhu..bau pun boleh tahan..kau makan julap ke sampai muntah-muntah? ke kau pregnant 9 bulan ??

~~jadi ZORO buat seketika demi membuang muntah KUCING PREGNANT !
Sabor je la :/

2 kata-kata hebat !:

ASaDa RyutaRo said...

kang kalau kucing tu pegi berjalan bawak handbag berisi tisu sekali dengan gincu, awak jugak yang terkejut beruk. hahahaha..

Hans said...

balasan la tu
mesti ada buat salah dengan aku or asada nih
baik ko minta ampun sebelum kucing tu buat macam2 lagi dalam hidup ko
hahahaha

Penangan Superstar Rajnikanth Pada Pekerja - Pekerja Di India

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea