Monday, June 27, 2011

Mereka Teringin Jadi Vblogger Jugak !!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 6:37:00 PM
Reactions: 


Salam..
mungkin agak kasar title entry kat atas tu..tapi ianya realiti..korang mesti kenal Vblogger hebat
Matlufthi dengan AnwarHadi kan ?


matlufthi :)

AnwarHadi :)

tak dinafikan,diorang memang hebat..
tapi yang lawaknya ada segelintir dari peminat diorang cuba nak buat video blog jugak..

fine ! tak salah kalau korang buat..
bagus sebab korang berani mencuba..

tapi !! yang tak bestnya..
bila ada segelintir vblogger baru yang buat video
kadang kala memalukan diri sendiri..

kadang tu saya tengok,ada video yang seolah olah memperbodohkan diri sendiri..
kalau buat video macam tu,apa motifnya ??

nak kan publisiti dengan memalukan diri sendiri ke ??
kan lebih molek kalau study dulu apa yang di videokan..

lepas tu baru korang hasilkan video yang memang top !!
macam anwarhadi dengan matlufthi tu :)


entry ny bukan nak menghentam,
cuma nak tegur je..
spe lagi yang tegur kaum sendiri,
kalau bukan kita ?

12 kata-kata hebat !:

gigiAriEma said...

ade ke? meh nak tgk gak sape la tuh. hihi

Kyra said...

ada..cba tgk kat utube..bersepah..tapi tak moleklah kalau saya letak link diorang kan :)

hanizatul.amira.amran said...

setuju sangat!
kak hani paling x suke yg poyo² bajet bagus. at last memalukan diri. ermm penah tak tgk video maccaboyz91? [spelling dia lbih kurang cam ni klu x silap]dia tu lagi tak leh blah.

wan_cikgumuzik said...

kalau dalam blog kita boleh jumpak mcm2.. begitu jugak dunia Vlog.. Sama jerrr perangainya.. masing2 nk up..

Setuju??

LuqmanZulkifli said...

yeahh. both of them are awesome ! :)

Kyra said...

sis hani : kadang tu lawak tapi still annoying :/

cg muzik : yup..sy setuju..tapi bila video ianya nampak lebih worse..sebab nampak perlakuan..perilaku seseorang tu

luqman : pretty awesome !

Hans said...

yups
tahu xper
diorang main buat jer
tu jadi macam memperbodohkan diri tu
tgok anwar hadi n mat lutfi
video nak keluar bukan seminggu 5 video
satu2 amik masa
tu tanda diorang tahu apa diorang buat
so hasil video diorang berkualiti
:-)

Kisah Seekor Anak Burung Kuning Yang Comel

Wanie said...

sokong!~
skang ni bercambah lak org buat vlog..
mcm annoying bile tak jadi..
tp ape leh wat,
diorg tak malu pn..hehe

Kyra said...

Hans : Yups ! sokong kau..kadang tu main cakap je..meluat pulak tengok

Wanie : agaknya bila diorang nak malu eh ? huhu

Aida Azryn said...

terbaek ah dorang. :)

Addin said...

paling suka matlutfi ! :)

suk said...

saya lagi prefer video matlufthi drpd anwarhadi. haha. ada link video yg peminat2 diorang tu? xpernah tgk la pulak.

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea