Friday, June 17, 2011

Manisnya Kenangan :)

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 4:08:00 PM
Reactions: 
muka-muka hebat !

First Group yang berjaya !

Pada 15 dan 16 Jun 2011,JMSK dengan kerjasama UPPK telah berjaya menjayakan program Kem Teknologi.Serius memang best..Sy diantara ahli PRS yang bertanggungjawab dalam membantu atau menjadi pemudah cara atau famousnya sebagai Facilitator :)

haha.first time kot handle benda macam ni.tapi ternyata dan terbukti sememangnya ia amatlah menyeronokkan..yela,dpat kenal adik2..dpat bantu diorg..dapat selesaikan task yang diberi bersama..segalanyalah..

walaupun tanggungjawab tu berat..tapi sebab gelagat diorg..sporting diorg..terus buat semuanya serba fun...tak terkata lah semuanya..apapun..semua the best lah !! Gudluck adik2 !!


2 kata-kata hebat !:

meaw said...

kalau meaw tadenya nak join benda alah gitu sebab pemalas,hahaaha!

Kyra said...

haha..kitorg pun tak jadi peserta..jadi faci je :D

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea