Thursday, January 26, 2012

Story Of The Night : Pikah dan Hospital

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 2:56:00 AM
Reactions: 
assalamualaikum..

story of the night :)

actually baru je balik dari hospital..bawak Pikah..kaki dy luka sebab terkena pintu..kalau tengok dari luka tu memang agak parah la jugak..sebab baru sepuluh minit dah jadi darah beku and ada air bisa..so kitorang amik keputusan untuk call warden (sebab ketuk pintu rumah xd respond) untuk bawa ke hospital..nak taw trinologi ? mai kita belek-belek dulu :)

  1. 11.15pm baru balik dari final meeting untuk Program Bakti Siswa Anak Angkat.Roomate dah tido
  2. 11.20pm g bilik Baiti untuk siapkan and bincang soalan tutorial account (sebab kena hantar hari ahad)
  3. 1.15am balik bilik.roomate tido xsedar yang roomate dy y rajin ny balik =.=
  4. 1.20am on call dengan MR (memang hobi kacau dy tdo :P )
  5. 1.30am dengar orang ketuk pintu berirama.dah mula cuak sebab xdengar bagi salam.dah mula tarik selimut tutup satu badan.mulut kumat kamit baca ayat kursi
  6. 1.34am Pikah call mintak ke bilik dy sekarang jugak (rupanya yang ketuk pintu bilik tu Azizah dengan Hawa..hehe..takut mak taw :D)
  7. 1.35am belek-belek kaki pikah.g rumah warden.call warden.decide nak g hospital atau tak
  8. 1.40am gerak g hospital dengan warden (taw masa sebab tengok jam dalam kereta warden =.=)
  9. 2.40am gerak balik poly safety (pon jeling jam kereta warden..sharp sejam :D)
  10. 2.45am balik bilik.terkejut tengok roomate tengah nangis sambil on call kat meja study.(pa hal xtal la..huhu )
  11. 3.00am mata tak terpejam.buka laptop.connect tu wifi ptsb.sign in blogger :)
  12. 3.30am wajib tido sebab esok ada program 3d2n =.=
#kaki pikah tu teruk la jugak
#semoga pikah cepat sembuh
#thanks to azizah and wardensebab accompany p hosp
#on call dengan MR sebab tengah malam je free,pagi petang mmg bz habis :(
#erk !masih tertanya-tanya kenapa tetiba roomate nangis :/
#nasib baik wifi ptsb xboleh connect fb dgn utube,kalau tak..:D
#wish me luck for programme tomorrow ! =.=

0 kata-kata hebat !:

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea