Friday, September 14, 2012

Fake Account - Reason Why

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 6:58:00 PM
Reactions: 

ok.seriously guys. :D

fake.fake and fake.

dalam minggu ni,aku selalu jugak tengok my officemate sign in satu acccount fb yang bukan atas nama dia.
mula tu aku just ignore je.maybe tu bff dia punya account kan.who knows.

then ,aku start curious. selalu sangat dia bukak.kenapa ? apa yang sepeSialnya kan.

then she answered me softly sambil gelak-gelak.

'tu fake account la hanis'

HAHA.super duper annoying.fake account ?
what for ? account fb sendiri tu pun kadang kala tak ter-urus inikan fake account.

I ask her why.She give me her reasons.

  1. stalk kawan yang actually musuh dia
  2. stalk ex girlfriend boyfie dia
  3. stalk ex boyafrend
  4. stalk someone yang gedik-gedik with her boyfie.
  5. stalk people
  6. stalk
  7. stalk and 
  8. stalk.
ok done.tergelak jap.HAHA.

addoi.perlu ke ? don't know =.=
mungkin itu yang boleh buat dia rasa puas kan :) 

tapi in my opinion,tak payah la nak stalk.let them be what they want :)
yang ex-ex tu.alah benda dah lepas kan.lantak diorang la nak tungging terbalik pun.

you already have the one that stick with you,so what for you're stalking them o.o

tapi lain orang lain kisah.so up to you la babe :D

im wondering,ada tak sape-sape yang suka stalk aku ? haa,ngaku cepat ! boleh guwa perasan artis.haha.puiiihh.



3 kata-kata hebat !:

Anonymous said...

In search of seeking for a short time for any good quality view involving this one point . Researching in Search engines I eventually have discovered this page. Reading this So i'm thrilled to say that I have a really good sense I discovered just what I was looking for. For certain i will make sure to don't forget this web-site and check it out constantly.

~MiZz Atie ZieYa~ said...

ada jgk..tpi akaun lama yg dah lama tak guna....kadang bukak jgk..heheh

Kyra said...

@ ~MiZz Atie ZieYa~ : stalker jugak ke ? hehe

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea