Monday, August 22, 2011

Life Cycle of ME : student

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:33:00 PM
Reactions: 
senyum-senyum,
tepuk tanpar,
gurau senda,
usik mengusik..

dah STOP !!

huhu..k la FINE ! TER-paksa melupakan dulu aksi-aksi gembira di atas..sebab?
  1. esok kuiz OSHA
  2. esok kuiz FA 1
  3. esok present OSHA
  4. esok tubuh jawatankuasa Kelab Kembara
  5. esok kelas yang padat
what so ever lah kan ! tu memang life student..student life cycle =,=

tapi,dalam ada kuiz pun boleh online?boleh update blog ? :D
nothing much to say,ala..saja je nak release tension..tak salah kan :)

tapi itula,tadi mood study menggila..malangnya bila tengah kusyuk tu la banyak pulak panggilan masuk malam ni :( maaf eh kepada yang tak diangkat,msg yang tak berbalas,panggilan yang dijawab dengan endah tak endah..sory ! bukan sengaja,tapi nak focus jap*konon la kan..

esok mungkin busy lagi :( nak uruskan program bersama Mytv3..masuk meeting dengan ahli jawatankuasa..kuiz lagi esok..present lagi esok..semoga kuat nak harungi semua ni..

:hari Khamis ada kuiz Math !


2 kata-kata hebat !:

Dr. Ben said...

score nanti apply masuk UTP

syrupmasin said...

kuiz..kuiz :D

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea