Saturday, August 27, 2011

Salam Lebaran :)

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 7:14:00 AM
Reactions: 

Pejam celik,pejam celik..dah nak habis dah pun Ramadhan..bersisa berapa hari je lagi kan..dan Syawal semakin berganjak datang..di kesempatan ni,saya : Hanis Nabilah Abdul Rahim..ingin memehon seribu kemaafan dari semua..maaf andai terkasar bahasa,terlanjur bicara dan buat korang sakit hati..terutamanya kawan2 terdekat dan kexenista

kawan-kawan poly :

  1. Dat 2C : sory sangat2..kalau2 terperli,tersindir,tergarang,termarah..segala ter- lah kan..sory eh..apa yang dalam kelas tu hanya lah gurauan..kepada yang tak sekelas tu.,.apa pun kita masih lagi pegang title DAT 2c..mohon ampun maaf kalau-kalau tak terlayan,tak tegur korang n semua la..maaf eh..tu semua bukan sengaja..tak sengaja..
  2. ahli-ahli PRS : ampun maaf kalau jarang nampak sy dekat bilik UPPK..sory kalau masuk UPPK tanpa tegur senior-senior dlam tu..sory sebab masuk UPPK dalam keadaan rushing sebab nak jumpa Pn Zu hal program je..sory jugak sebab kadang buat derk je bila senior/kawan-kawan tegur..sory xdapat join aktiviti bersma..huhu..sory2 !
  3. kawan-kawan se-PERD : sory kalau korang senyum,pastu sy xsenyum balik..mungkin sebab xknal kot :3..sory jugak andai tersalah kata,terlanjur bicara..ter segala bagai lah..sory eh korang :)

kawan-kawan SMKK :

  1. sory sebab dah lama tak contact..contact pun via fb je..xpe nty raya jemput datang rumah oke ;)
  2. maaf jugak andai ada tersalah kata,terlanjur bicara..ter- segala bagai..
  3. semoga ukhwah kita berkekalan :)

kawan-kawan SMKTJ :

  1. sunyi sepi je korang..huhu
  2. sory jugak eh kalau ada yang call tapi tak angkat,msg tapi tak balas..sory2..
  3. keep in touch guys :)

kawan-kawan SKLJ :

  1. selamat hari raya ! esok kita berbuka bersama oke ;)
  2. sory eh atas kesilapan dulu..masa zaman kanak-kanak comot tu..
  3. sory jugak kalau xbalas chat group,xbalas komen group,n tak aktif dalam group..:/

kexenista

  1. tqa : sory kdg duk kutuk mengata secara depan2 :P
  2. mat : sory sebb anti gila2 dalam fb..tp kat kg oke je :) auta semua..hehe
  3. abdul : sory kalau terasa dgn komen2 atau terlepas ckp
  4. angah/hani shifaa : sory dear for the late replyer..dah tdo semalam..miss u much !
  5. aa/hafi shuha : sory aa kalau bilah ada buat salah silap
  6. kak piqah/hana shafiqah : sory jugak !hehe..lamanya tak jumpa kan :)
  7. sis sara : maaf zahir batin..nanti beraya la kat kedah ! say thanks to uncle salleh for the angpau :D
  8. syaza : sory much if i did wrongs..gudluck in matrics ;)
  9. aina : sory ye kadang bilah terjoin sekali kakak2 awk membuli :D say sory byk kat azeem sbb sllu sakat dia :P
  10. abg razin : nothing to say on this eid..sory zahir batin :)
  11. hanim mustaffa : hey kexen ! balik raya kedah oke :) gathering sama2 :)
  12. sis norhaila : rindu anak2 hg :D jeles hmpa raya phang..maaf zahir batin naa..wakilkan nk mintak maaf kepada anda tujuh beradik y ada di pahang..kirim slm semua :)
  13. kepada semua cucu cicit tokwan :37 org tu..tak tertulis rasanya..maaf oke !
  14. kepada semua cucu maktok : 11 org tu..forgive my wrongs :)
  15. kepada adik2 tersyang : nabil : sory selalu buli abg..berebut chanel tv dgn radio..syaafa : stdy elok2..upsr lpas rya..sory naa..kakak selalu marah2..marah tnda syg :P

kawan-kawan FB :

  1. sory sebab dah approve fren
  2. sory kalau ter-remove
  3. sory tak layan chat
  4. sory kalau komen merapu
  5. sory,sory,sory :)

kawan-kawan BLOGGER :

  1. terima kasih sebab support kyraismera.blogspot.com
  2. terima kasih sebab bagi nasihat yang banyak membantu
  3. sory sebab tak sempat nak BW balik
  4. sory sebab tak buat apa yang di-tags..hehe
  5. maaf zahir batin :)

Additional persons

  1. wani : sory sebab kadang tu melawak ksar..tepuk tnpar..hehe
  2. rizuan : sory eh awk..kdg tergelak kat awk..ter bgi awk jeles..hehe..sory eh
  3. johan : bulan baik ny..0-0 oke..
  4. ika : sory..kalau salah silap..rindu main selipar mcm dlu..
  5. kak izah : sory eh..kalau hanis nakal2..hehe
  6. betty : :P klas ko jah ! hehe..sory jugak kalau2 ada terasa..
  7. aliah : hanis mntak maaf taw..kdg2 hanis marah alia bila bt math dgn akaun..marah tnda syg..tp hanis marah skit je kan ? :D
  8. rohziah : rndunya kat ko..jumpa kawan2 sna..jgn lupa kwan sni..halalkan makan minum eh..maaf zahir batin
  9. luqman arif : sory abg..is kutuk/pangkah/paku abg depan2..normal lah kan..hehe..thanks much for the helps :)
  10. idin : sory sebb xdpat comitted dengan program kita..bz skit..mdah mudah semua lancar..
  11. diyana razak : sory jugak..same reason with din :)
  12. Pn Zu : maaf zahir batin..insyaallah sy cba y terbaik utk PRS dn program kita
  13. Cik Norman : maaf zahir batin..sy ngt lagi kes tali leher masa first2 jumpa cik..huhu..sory
  14. Cik Siti : maaf zahir batin..insyaallah akan sentiasa support PRS :)

kalau nak sebut semua..memang banyak..apa pun maaf zahir batin dan selamat berhari raya..berhati-hati di jalan raya..ngat org tersayang..

ikhlas,

hanisrahim :)

0 kata-kata hebat !:

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea