Thursday, August 18, 2011

Virus ILY VS Virus IHY

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 9:18:00 PM
Reactions: 
Virus I Love You VS Virus I Hate You

VIRUS ILY :

  1. buat kau rasa berbunga-bunga ; tak makan pun kenyang,tak mandi pun wangi :)
  2. kau akan rasa happy je :) kau failed exam pun kau masih boleh senyum kambing !
  3. kau rasa kau la orang paling bertuah,teristimewa dalam dunia ni ; orang kutuk mengata kau pun kau senyum wat derk je :P
  4. payah untuk kau bersedih,bermuram dan segala bagai ; sebab cinta hati kau sentiasa support kau :)
  5. semangat nak pergi kelas,nak present ; sebab nanti kau boleh share story kau dengan cinta kau :)
  6. kau jadi lebih semangat nak study ; kau selalu berlumba dengan cinta kau nak fight markah siapa paling highest :)
  7. kau akan jadi budak baik,kau jadi diri sendiri,kau jadi sopan santun ; sebab kau jujur dengan cinta kau,kau nak yang terbaik :)
VIRUS IHY :

  1. hidup kau jadi macam zombie yang lapar otak ! ; kucing lalu sebelah kau pun kau marah
  2. kau rasa hidup kau dull tahap maximum ; sebab kau buat putus cinta tu macam kau kehilangan seluruh ahli keluarga
  3. kau rasa kau lah orang yang paling hina sekali ; ego kau tercabar sebab kau dah putus,kau kena reject,kau rasa rendah diri tahap core dunia
  4. kau dah tak happy,kau muram ; walaupun kawan sekeliling cuba gembirakan kau..kau endah tak endah je..
  5. kau tak ada mood nak pergi kelas ;kau rasa nak pergi kelas tu macam kena mendaki puncak Everest !
  6. kau study macam main masak-masak budak tadika ; kau belek-belek je buku..habis kelas kau tutup buku,kau tido
  7. kau jadi budak lame tahap maximum ,kau jadi budak emo,budak sastera tak grad habis ; kau dah tak jadi diri kau yang dulu dah,kau dah berubah,konon mogok ! hakikat tu akan merugikan diri kau

moral : bercinta pada tahap sederhana :)

5 kata-kata hebat !:

meaw said...

bila bercinta semuanya indahkan,tapi bila jadi yang tak sepatutnya,ada jela..huhu

Kyra said...

huhu..itula pasal ! life sis ! :)

fara murni said...

cinta ni kesimpulannya memang penyakit hatila...
:)

Hans said...

dua virus nih kalau tak dikawal memang bahaya
hihihi
:-)

izfanora said...

cinta itu satu yang perlukan pengorbanan, perlu memberi tanpa rasa ingin meminta balasan.

sesungguhnya hanya Allah mampu membalas cinta teragung kita..

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea