Saturday, August 13, 2011

Surat CINTA PLKN

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 6:32:00 AM
Reactions: 
bercinta la hang !


surat cinta plkn..haish..rasanya dah lama tak bercinta dengan surat-surat dari pihak kementerian ny..tapi sekarang ??

erk ! erk ! adeh ! perlukah dipanggil semula ke PLKN ? perlu ke ? perlu ke ?

tak perlu ! tak perlu !

wahai gobetment..kat luar sana tu kan..ramai yang applied for National Services ny kan..so bg je la kat diorg yang berharap sangat tu..tak payah la buat panggilan semula dekat yang dah buat penangguhan ny..

buntu,runsing fikir hal ny..umur 21 22 masuk NS balik ??? biar betul ?? huhu..cam lawak pun ada..haishh

tapi dalam surat NS tu,kalau dipanggil semula..kita boleh buat pemilihan sama ada nak join NS ataupun buat Khidmat Masyarakat..

Kalau Khidmat Masyarakat yang buat aktiviti gotong royong kat rumah org tua-tua atau rumah ank yatim tu oke jugak kan =,= cepat je nak pergi..tapi kalau khidmat masyarakat yang kena berkawad tengah padang tu..erk..xmo !xmo !

surat penangguhan tu cakap..akan dipanggil semula pada tahun dpn..2012..macam mana nak buat ny ? time tu dip pun belom habis lagi..ntah2 tengah practical..xkan nak skip klas msuk NS..dan worse,tak kan time cuti sem tu kna join NS ?? xmo!xmo ! :(

ada spe2 taw hal ny ? jom kongsi ! solution gone ! :/

5 kata-kata hebat !:

meaw said...

berkawad la stylo! best apa, buleh kasi itu muka gelap,kehkehkeh! harap dapat,harap dapat *kejam :P

Kyra said...

tudia aih ! huhu..megharap dapat ? OMJ ! (oh mak jemah! ) :D

ZWAN SABRI said...

alamak! kesiannyee.. x boleh ke bwat penangguhan lagi? HUHU

MySuaraBlog: Lelaki Pun Kena Kanser Payudara

Miss A said...

urghh,sme lah kte,tak suke bkawad jugak awk.buat itam muke je.erkk,takde pung dpt surt cinta dari NS.Al-hamdulillah.hihi bsabar je lah ye.lg pun,sye pun tk minat sgt hal2 NS ni,lyan YAOI lagi best.haha

haney said...

hahhahah, kesiannya! :P

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea