Wednesday, August 17, 2011

Memori Tercipta,Kasih Bersemi

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 9:07:00 PM
Reactions: 

kisah coret kundi kunda life PTSB :)

adek kakak chantek :)

ika,hanis,rohziah :)

us ! tengah tu kak ct :)

oke ! comel ! :)

kawan tu penting kan dalam life kita..tipulah kalau kita cakap kita boleh hidup tanpa kawan..memang tak boleh hidup pun tanpa kawan..

Pendaftaran : tak jumpa sesiapa yang dikenali.hati SUPERB berdebar !

Check-in bilik : jumpa my roomate.first tu nampak dia berlagak..tapi finally ! tak boleh berpisah ! ~Siti Nur Rohziah :)

Baiti n Rohziah :)

Taklimat : jalan dengan G(rohziah) pergi P.I untuk solat zohor berjemaah..masa tu jumpa Baiti dengan Ayu..alhamdulillah persahabatan kami bermula dari Pusat Islam.terniat dalam hati,semoga persahabatan ni berkekalan :)

mula dari hari tu apa je,mesti kitorang berempat..bergambar bersama,makan bersama,g dewan bersama..semualah bersama..happy betul time tu..diorang pun sporting je..

dah lama sikit..masa MSK tu mula la kenal-kenalan dengan jiran bilik sebelah..Ika,Kak Izah dengan Aliah..jodoh rupanya..kami ber-7..semua dari jurusan DAT..alhamdulillah..Accountant lah kte ye nty..amin !

so dari situ,bermulalah pengembaraan kami di PTSB..makin hari makin rapat..masa nak tentukan kelas tu..kitorang la pling gelabah..semua berpegangan tangan..masing-masing nawaitu dapat kelas yang sama..finally ! yes ! mmg sekelas pun ! :)

SURVIVOR CAMP : kem ny khas untuk Jabatan Perdagangan je..best la jugak,eh..mmg best pun..mse ny la persahabatan dengan Wani n Wan terjalin :) lawak bila ngat balik..sebab dulu memang agak anti dengan Wan..tapi sekarang ? opss..dah rapat =,= hehe Wany dari dulu sampai sekrang mantain je dia..ramah n cakap banyak :P ade je topiknye..

alhamdulillah sampai sekarang kitorang rapat :) kongsi segala benda..cuma sedihnya G dah pindah Melaka n Ayu terpaksa berhenti perkuliahan..xpela..nak buat mcm mne kan..

Well apa pun..sweet memories lah dengan korang..sayang ketat2 :)
~sentiasa ada bila memerlukan ~love much !

mse ny Wan malu2 lagi..hehe :P


memori tercipta :)

: Wan pesan duk asrama nty jangan noty2..klau x spy dy dtg..huhu

0 kata-kata hebat !:

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea