Sunday, February 05, 2012

Blogger Meets Up ! Bowling Scene

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 1:08:00 PM
Reactions: 


Assalamualaikum ! Salam maulidur rasul kepada semua umat Islam

gembira di hati masih lagi bersisa..Hari Sabtu lepas,PTSB,PBU dan PSP telah berjaya menjalankan Program Bowling 3 Serangkai yang diadakan di The Summit,Bukit Mertajam.Tahniah untuk semua pihak yang dah berjaya dan terima kasih kepada yang banyak membantu untuk melancarkan majlis =.=

di kesempatan tu kami para blogger rebut peluang untuk bertemu dari mata ke mata dengan blogger lain ! yeahh ! dapat jugak meet up blogger yang selalunya asyik dengar nama saja,tapi semalam..dapat jumpa,bersembang,kongsi-kongsi..and siap keluar beli hamper sama-sama lagi..hehe

memang best sebab tak pernah lagi meet up blogger macam tu..dah macam reunion blogger pun ada..dapat jumpa Sis Nanie Zainuddin :) (selalu nampak nama dia je kat fb dengan kat group Blogger Politeknik 1Malaysia)

tak kurang jugak saya berkesempatan berjumpa dengan YDP PRS PSP,saudara Azizul.Sempat jugak kami berbincang untuk program yang melibatkan ukhwah..cuma sedihnya tak dapat jumpa YDP PRS PBU..insyaallah lain hari =.=


#antara blogger yang turut hadir :
terharu sebab sis nanie kenal hanis rahim ! :P



2 kata-kata hebat !:

cinta amerqastrina said...

bestnye dapat wat runion ngan blogger.... 1st time dengar <3

Kyra said...

best :)

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea