Monday, February 06, 2012

Rahsia Diri

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 6:40:00 PM
Reactions: 



Assalamulaikum..


entry kali ni tentang Rahsia Diri =.=
tadi kelas Softskill,setiap orang akan tulis satu peribadi kawan tersebut dalam satu kertas kecil..
so tadi ada dalam 30 orang,so akan dapat 29 feedback kawan-kawan tentang diri kita..

nak taw tentang saya ?? =.=




  1. berani
  2. senang berbincang
  3. kadang-kadang garang
  4. kadang-kadang pemalu
  5. banyak cakap
  6. berdikari
  7. manis
  8. banyak idea yang bernas
  9. sentiasa bersemangat dalam segala urusan yang dijalankan
  10. tak malu
  11. moody and caring
  12. suka cari gaduh dengan Johan
  13. suka tak puas hati dengan Johan
  14. banyak idea
  15. pandai cakap london
  16. baik
  17. petah berkata-kata
  18. pandai present
  19. pandai
  20. pandai,cool
  21. bertanggungjawab and senang memahami
  22. berkeyakinan tinggi
  23. berketerampilan
  24. TM(tade mood) terus
  25. pandai berkata-kata.selalu busy
  26. matang
  27. skema
  28. tulus kadang-kadang menjengkelkan
  29. banyak idea
  • actually memang suka gaduh dengan Johan,gurau memain =.=
  • sory untuk kawan-kawan,memang sem ni agak busy sebab kena urus PRS =.=
  • TM ?? haha sory-sory-sory :)

wallahualam'
cuba untuk perbaiki diri agar lebih baik =.=

2 kata-kata hebat !:

cinta amerqastrina said...

saya pandai ckp british.. heheheh

Kyra said...

bgus lah mcm tu :D

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea