Wednesday, April 30, 2014

" Sssupaa Ticaa, Workload "

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:37:00 PM
Reactions: 




Assalamualaikum.

Salam Rejab yaww ! Semaga Allah panjangkan usia untuk bertemu Ramadhan, dan bulan-bulan seterusnya. Amin !

Ok. Hari Rabu memang schedule pack ! dan untuk hari ni memang terasa macam sssuupaa ticaa lah ! nak tau kenapa ? let me list down. . ehem * betulkan keadaan duduk.

1.  handle assembly - Pameran dari Pusat Sains Negara
2. meeting guru kelas - taklimat SPSS
3. tutup register
4. daftar budak baru *which is data maklumat diri tak lengkap + nombor telefon tak valid/no longer in use 
5. cari fail budak baru
6. refer pejabat - convey to PK - refer PK Petang *blerghh
7. terus masuk kelas
8. Saringan LINUS
9. budaya tutup sekolah.


ok nampak mcam ' so what ? ' kan ? tapiii once you are being as a teacher, you will know the workload.

haih.

aipp tak baik mengeluh.

hukhuk

ok, untuk malam ni, tak nak lagi sentuh data SPSS. Malam esok ajelah online masukkan data :/

untuk malam ni nak treat my self first. huahuahua

1. main candy crush sampai fade up, including candy crush in tab.
2. main clay jam sampai boleh bina new mountain.
3. self reading #AkuKeliru inlaafff okehh
4. 'renovate' bilik *yeayyy
5. oncall with.....  hehehehhehe

haa, kalau stress itu yang selalu aku bikinn.. ubah suai bilik sampai rasa puaihh hati.

esok posa hey yeayy

ai  is hepi ticaa

weehuuuu 


2 kata-kata hebat !:

cEro said...

Tang main Candy Crush tu paling takleh blah...hahahaha

Hanis Rahim said...

heheheee

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea