Wednesday, June 09, 2010

aku copy je..huhu

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 9:22:00 AM
Reactions: 
MISI: BUAT SATU CERITA YANG ADA A SAMPAI Z

Alkisahnya,
ada seorang lelaki ni sangat suka makan kacang. Bilik dia penuh dengan stok kacang. Cerita kartun kacang tuh pon dia suka tengok. Dia memang obses dengan kacang lah. Emak dia pun kata la,"haish apa nak jadi la dengan kamu nih. Lepas main Futsal, makan kacang, Guna bantal yang ada kacang, wallpaper handphone pon kacang. Haish asyik kacang je. Ntah-ntah kamu kena sampuk dengan Hantu kacang kot." Dia buat tak tahu je apa yang mak dia cakap sebabnya dia tengah pikir pasal hari Isnin nie ada Pesta Kacang kat daerah sebelah. Dia pon bukan main excited lagi nak Join.

Bila tiba hari Kejadian, dia pun pergi la .Dia bantai la semua kacang kat sana sampai malam. Tak Lama lepas tuh Mak dia telefon suruh balik sebab adik dia, Nurul kemalangan. Oleh itu, dia pun segera Pulang. Bila sampai je dia nampak Qiqi, anak jiran sbelah rumah duk senyum senyum. "Amboi nak ngorat aku ke'" kata dia dalam hati. Dia pun masuk la dalam Rumah dia bia pon gelap je dalam tuh.

Tiba-tiba dia rasa perot dia memulas. Dia pun melepaskan 'bom' yang Sangat kuat. Tik (bunyi suis lampu ditekan) (Untuk pengetahuan pembaca, ruang tamu itu sebenarnya ada ramai kawan-kawan dan jiran tetangga dia sebab diorang sebenarnya nak buat surprise sempena birthday dia) Vanessa, budak paling cun kat ofis dia pon ada juga. Wow punya la malu beliau. Lepas kejadian tuh dia dah tak makan kacang dah. Dia mengubat diri dengan main X-Box setiap hari.Yeay dah habis cerita yang tak best nih =_=" . Sesape yang kena tag semoga berjaya. Zasss~~~

0 kata-kata hebat !:

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea