Monday, June 07, 2010

Blogger tlg aku..pliss!!!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 11:14:00 AM
Reactions: 
sory sgt2..entry kali ny mmg entry aku nk meluahkan perasaan marah aku kat someone ny..korg nk dengar ke x..lantaklah..blog aku..suka hati aku la..kn??(sory!ayt sarkastik).

mangkok ny macam cempera..baru msuk ipts da berlagak bgus..mangkok!!well..mangkok ny baru belajar bahasa asing..bahasa korean n japanese..so show off la kat aku..speaking skan bahasa yang dy baru belajar tu..

sangat sial!!da taw aku x belajar bahasa 2..nak suruh aku speaking plak..persetan ah kau!!pas2..ade ke patut..soh aku ngaku plak ble dy tulis sentences 2..aku xtaw la ape niat dye..bila aku tnya makna..dya bt ayat karet kat aku..buat air carot ok gak..huhu..
ny aku publish ape y dye tulis..serius xtaw pe mksud..kutuk ka puji ka..aku pun xtaw..
spe2 yang taw harap mmbantu..

~こんにちは、お元気ですか
~マッチングの顔は知りませんでした...
~Hanis의 nabilah해야조차 알 권리??
~어쨌든 Hanis 모르 nabilah 그것도
~if i said..당신을 사랑합니다...time x..hahaha
~혹시 더이상 날 사랑???ngaku cpt..haha

-serius aku xtaw..klau makna baik..ok..lou sebaliknya..dosa kau tanggung!!

6 kata-kata hebat !:

cheximm said...

errr mungkin

hai apa khabar
bla bla bla *perenggan ni tak tahu*
lalala~ *juga tak tahu*
if i said i lebiu *omaigod*
kau mencintaiku lagi?? :)

M a W a D D a H said...

errr..xtau la...xbelajar gak bahasa asing...huhuhu

cik aiEnZ said...

anda di tag..sila2

owh ni mksud2 kat bawah

~こんにちは、お元気ですか (Hai, apa kabar?)
~マッチングの顔は知りませんでした (Pencocokan wajah tidak tahu) ~sgt ta paam..huhu
~if i said..당신을 사랑합니다. ( Jika saya bilang .. anda akan cinta)
~혹시 더이상 날 사랑 ( Kau mencintaiku lagi?)

Hanis Nabilah said...

thanks..now i get the point..ermm..
nk speaking..tp xreti..
rosak bahasa jepun 2..haha

riwayaterakru said...

nak mudah :) delete je kalau tulisan tu kita tak faham, tak perlu kesian-kesian. tak baik je kan ngaja tak elok macam ni..tapi kalau nak senang dan tak nak fikir banyak la.

Hanis Nabilah said...

pun it a side..hurmm..nothing to care with that words..

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea