Tuesday, November 22, 2011

mamarazi 2 =P

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 12:04:00 PM
Reactions: 
well.well.well.

to my kembar nama hani syahirah or commercial name,hani ungu.

actually kita ada story yang sama :D
but,u ada yang 'mencuri'
tapi i,ada yang 'bagi' tapi lepas pada tu marah-marah..

well.itulah manusia kan.cerita kita lebih kurang sama.
nasib kita leih kurang sama.
tapi u,drastik sikit kot :D

but,tentang stalker ni.
memang lumrah kepada 'mereka'
nak cakap dengki.macam sarkastik sangat kan.
so i cakap,stalker-stalker ni tak matang.childish.

in my case :
dia 'bagi'
tapi dia marah-marah
dia 'bagi'
tapi dia buat taik kat nama i kat blog dia
tapi dia 'bagi'
nak je i cakap macam bitch.
tapi i tak la kejam sangat =,=
finally.dia shut up.

in ur case :
dia dah 'amik'
tapi takut-takut
dia dah 'amik'
tapi sibuk stalker kiri kanan
but actually dia takut apa yang dia 'amik' tu bakal hilang.
thats why duk stalker 24 hours =,=

apa pun.to us.kita sabar.but then sampai bila kan.tiba masa terluah jugak lava tu.
tapi sekarang i oke-oke aja.u je..erk..hopefully will be fine :)

4 kata-kata hebat !:

haNIz said...

wah.. stalker ni kekadang bes.. tp kekadang menyemak!!

haniungu said...

HAHA so sweet lah yayang ~ u memang memahami i . HAHA dia takut la i rampas balik apa yang dia dah rampas dari i :P

Anonymous said...

wassup kyraismera.blogspot.com admin discovered your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer keyword service seo workshop backlinks backlinks software Take care. Jay

Anonymous said...

Can any member recommend some blog posts on this board topic? I need some in-depth info... All feedback shall be extremely appreciated.

Dietrich Huberstrauken
http://www.bloggrid.net

Many thanks!

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea