Wednesday, May 30, 2012

Rahsia Zodiak - Lelaki

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 12:14:00 AM
Reactions: 


Assalamualaikum and welcome back people ! :) may u deserved a better day than before !


untuk kali ini,kita bongkar rahsia lelaki mengikut zodiak masing-masing.Secara tidak langsung,kita dapat mengenali peribadi pasangan kita.Tapi janganlah terlalu taksub dan sekiranya ianya betul,mungkin hanya kebetulan.Dan yang baik itu dari Pencipta dan yang buruk dari kita sendiri.Jom kita mulakan !

  • Aries 
    • seorang yang berbadan tegap dan kuat bekerja
    • suka bergaul,bersemangat dan bercita-cita
    • memiliki potensi untuk menjadi seorang pemimpin
    • lebih suka mengarah dan buat kerja separuh-separuh
    • berani dan suka menjelajah
    • mudah bergaul tetapi kurang berkeyakinan
    • mudah cemburu dan kadang kala kurang yakin dalam perhubungan dengan kekasih hati
    • seorang yang panas baran dan tinggi nafsu syawat
    • benci kehidupan forever alone dan bersemangat dalam hubungan percintaan
  • Taurus
    • mempunyai badan yang berotot dan kuat
    • meminati seni dan mempunyai suara yang sedap
    • mudah bergaul,fun and easy to go
    • menggunakan bakat seni yang ada untuk menarik minat dewi hati
    • stabil dan konservatif
    • dorongan syahwat yang tinggi
    • merasakan hubungan percintaannya selamat apabila sudah berkahwin - menanti detik-detik perkahwinan
    • teliti dalam memilih pasangan hidup
  • Gemini
    • memiliki rupa paras yang menarik
    • bijak berfikir dan mengatur susun hidup sendiri
    • ada daya penarik dan membuatkan wanita tertarik
    • sukakan wanita yang bercakap banyak dan cerdik
    • tidak menjadikan cantik sebagai ukuran percintaan
    • tidak mengambil remeh soal luahan hati dan emosi
    • bukanlah seorang kekasih yang bersungguh
    • tidak berminat dengan hubungan kelamin
    • selalunya akan berkahwin lambat
  • Cancer
    • mempunyai aspek dalaman yang lembut dan kekerasan
    • sensitif dan mudah menangis
    • sukakan wanita yang lemah lembuh dan perwatakan lebih kepada keibuan
    • mementingkan kebahagian rumah tangga
    • anak emak
    • serius dalam hubungan percintaan
    • tidak suka berfoya-foya
    • seoarang yang setia
  • Leo
    • seorang yang kurus tinggi
    • suka menolong dan membantu orang
    • berkeyakinan dan berpersonaliti yang kuat
    • tampan dan yakin
    • gemar dipuji dan ingin menjadi popular
    • mementingkan hubungan percintaan
    • seorang yang cepat bernafsu dan cepat reda nafsunya
    • membuatkan wanita yang didampinginya berasa sangat bertuah
    • seorang yang kuat cemburu
  • Virgo
    • seorang yang kurus dan mempunyai tinggi yang sederhana,bahu yang lebar,bulu kening panjang dah cantik,dahi yang luas
    • mata kuyu tetapi lembut membuatkan ramai wanita tertarik
    • seorang yang berhati-hati
    • mempunyai nafsu syahwat yang rendah
    • lebih mementingkan kebijaksanaan
    • mementingkan kesempurnaan,suka mengkritik,dan mengadu
    • setia dan mengambil berat
    • menjaga kesihatan dan kecergasan badan
  • Libra
    • seksi,menarik,kemas dan bersih
    • mulut yang menawan
    • bentuk badan ada sikit menyerupai perempuan - bahu kecil,bulu roma yang sedikit
    • terbuka,menyenangkan,suka berkawan,mempunyai ramai kawan
    • sopan dan cepat simpati
    • boros untuk yang tersayang
  • Scorpio
    • berbadan kecil dan berketinggian yang bersederhana
    • muka lebar dan menampakkan tulang pipi
    • renungan yang tajam - seolah-olah dapat membaca fikiran orang lain
    • seorang yang dominan dalam percintaan
    • ketenteraman dan kegelisahan hati terpancul dengan cara dia berjalan
    • pandai menyembunyikan rasa hati
    • dalam perhubungan seks,lebih pentingkan diri
  • Sagitarius
    • suka bergaul,hidup yang baik dan suka berfoya-foya
    • romantik,menarik dan mudah bergaul
    • tinggi semasa muda - berisi setelah meningkat usia
    • sukakan pakaian kasual dan longgar
    • tidak setia dan boros dalam perbelanjaan
  • Capricorn
    • berhati-hati dalam sesuatu perkara
    • mempunyai prinsip yang kuat
    • pendiam dan suka buat kerja sendiri
    • seorang yang pendendam
    • agak lokek
    • mementingkan keluarga
    • sukakan pasangan yang lebih tua
    • mendekati wanita dengan cara intelek
  • Aquarius
    • tinggi dan kurus
    • pandai bercakap
    • kurang romantik
    • pemakaian yang agak pelik
    • sukar untuk jatuh cinta
    • suka ketawa dan mempunyai perkara yang menarik untuk dilakukan
    • kadang kala seorang yang pendiam
    • menyukai ramai pasangan dan pandai menyebunyikan rahsia tersebut
  • Pisces
    • pendek dan berisi
    • mempunyai bentuk muka yang bulat
    • kurang kemas tapi mempunyai personaliti yang baik
    • pandai berjenaka,meneka sesuatu dan baik hati
    • sering berasa bimbang dalam sesuatu hal
    • tidak suka bergaduh
    • suka membahagiakan orang lain
    • mengambil berat
    • sukar untuk membuat keputusan

5 kata-kata hebat !:

zuryana said...

cuba hanis tgk yg libra tu, haha. sapa punya zodiak la agaknya.. ada yg lawak kat situ. hehe

Kyra said...

haha..untungla kak zu :D tengok la kexen dia kan :P

zuryana said...

hehhehe, well hanis jugak :)

Anonymous said...

urmm..saya punye bf zodiak dia pisces...tp dia tinggi n x gemok..kemas..mate dye kuyu but lawa..senang ckp..dia ni simple but nice :)

Anonymous said...

bf saye ni aquarius..mmg btl ckp awk..dye tu tinggi..kurus n byk benda menarik dia nk buat..mata dia redup je..hensem...dia pon kdg2 pendiam...awak i love u..^_^

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea