Sunday, September 26, 2010

100penulis kena plagiat

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 12:30:00 PM
Reactions: 
Kenapa??tak percaya ke??ni fakta..bukan tipu2 or main2..sebelum ni pernah la jugak dengar..ada editor ciplak 100penulis..tapi cik kyra diamkan je..ingat benda ni sikit je..rupanya..mak aii..gedabak besar kesan dia..plagiat hidup2..

Cik Kyra rasa org yang buat benda tak senonoh ny dulu editors 100penulis jugak..sebab dekat blog dy tu..dy siap pesan lagi tentang geng klik nuffnag yang ADMIN 100PENULIS buat..ohh..post tu boleh plak engko komen/nasihat kat blog engko..nape engo tak nak komen/nasihat yang kes entry kena plagiat??blogger xde identiti sendiri??cilake btul..(tetibe rase terlalu geram)
siap ada assigment semua cukup..kiranya dy tahu selok belok 100penulis..sebab hanya editors je kne buat assigment ny..dekat editors area..nak masuk editors area kena ada invitation..bukan boleh main masuk..

kepada editors 100penulis..jangan terpedaya..jangan main join je..selak kiri kanan dulu..sebab dah ada editors yang kena blocks..nak ke jadi macam tu??kepada editors yang dah terkena..cuba2 la pujuk admin..huhu

ny links untuk korang..perhatikan dan fikirkan..apa motif sebenar dy
: nizam omar
: 100penulis sebenar 100penulis.blogspot

8 kata-kata hebat !:

sizuka[Izzati] said...

dasyatnye.bukan ke die ni commentar paling byk mse 100penulis mula stat dlu.huhuhu~

si conget berbicara said...

yeke..sy masih bru dlm 100penulis..xperasan plak..gunting dalam lipatan

Fina Sophie said...

aha dah agak da dr care dia wktu awal2 dulu. mmg akan bw prob nye.

nur.sa said...

a'ah. dia seperti gilakan trafik. huahua. awal2 nampak macam eh dia ni.. erm.. tak baik la plagiat mcm tu. tengok, dah ada org dpt tau..

si conget berbicara said...

kne hati2 la lepas ny...jgn smpai kita pun tertipu dgn dy..

humbleyat said...

patutla die senyap aje.no comments from him any more...

Ilidina.. said...

gile nuff sgt la tuh..ish2..tk patot..

100penulis said...

takpelah, sy harap anda semua jangan patah semangat dengan sikap backstabber macam ni, kita teruskan dengan blog kita dan jadi blogger beretika. Tak ke mana nya dia dengan 'perjuangan' yang tak berpendirian. Sekejap mengaku team klik2, lepas dah kantoi, cakap benda lain pulak. Belit2 loh.. hihi

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea