Tuesday, September 28, 2010

ABC dan 100penulis

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 5:56:00 PM
Reactions: 
ABC 100penulis..lalala..tetibe rasa macam nak nguji minda dengan mengarang ikut abjad ABC..tapi..nak cerita pasal apa eh??Cerita pasal Kyra dan 100penulis laa..okeh??



A : A'ah..mula dengan BW..jumpa blog 100penulis yang cool ni..
B : Bila baca je entry tentang pencarian 100penulis..terus rasa teruja..woww!
C : Cari-cari cara nak join..tapi masih blurr kat mana nak submmit :(
D : Dekat shoutbox tu la permulaan segalanya..tulis soklan "mcm mne nk submit eh?"
E : En Asada yang bantu..:) dye explain macam mne nak join..(tenkiu2)
F : FYI..Kyra tunggu dekat seminggu lebih untuk di approve jadi editors
G : Gila happy bila dapat email dari admin..yelah..dapat join editors lain yang dah mantap..
H : Hari-hari on blog..update itu..update ini..gaya2 editor yang bizi gitu
I : Indahnya dunia bila digelar editor :) sebab memang kempunan lama dah nak jawat nama tuu
J : JeNG2..bermulalah pengembaraan si conget di medan penulisan..poyo gle..post pertama pun belum..huhu
K : Ketaq lutut jugak bila tengok hasil karya editors lain..rasa rendah diri sangat..Kyra newbie..:(
L : Lamou ah perasaan tu..apa pun kita kena cuba dengan yang terbaik kan?Chaiyokk!!
M : Minggu pertama tu jadi perak la jugak..cangak sini..cangak sana..rasa nak tarik diri?
N : Nope! Never !!
O : Oohh..korang ingat Kyra cepat putus asa ke??No!No!huhu..ter emo pulak..
P : Peluang datang sekali je..InsyaAllah Kyra akan buat yang terbaik untuk 100penulis
R : Rumah Kyra Ismera ny pun Kyra akan segarkan..jadikan lebih menarik..
s : Supaya orang rajin datang..rajin komen..:)rajin BW kat blog Kyra
T : Terima kasih eh kat editors yang banyak bagi nasihat..banyak bantu Kyra..
u : Untung Kyra sebab dapat kenal korang semua
V : Visit i??ok..i will visit u back..:P
W : WOWW!! Da banyak Kyra membebel ny..hoho
X : XOXO..Sayang kamo0..kamo0 dan kamoo0 <3
z : ZZzz..eh..jangan tdo kat sini..lagi pun citer Kyra dah habis..:)hoho

wee..berjaya siapkan..tapi..cuba korang teka..ape yang missing??hohosape2 yang berminat nak join 100penulis..sila la klik sni..jom2..cepat2..sementara ada kosong..

9 kata-kata hebat !:

100penulis said...

serius kreatif.. haha.. buatkan saya baca dari mula sampai habis. Best!

K=Kyra tak payah ketaq lutut..newbie ke otai ke, janji AMANAH dan mahu belajar.. Hehe

Kyra said...

:) tenkiu boss..:)
sebenarnya ada satu alphabet missing kat situ..hoho

haszuraidah ishak said...

menarik..menarik..kreatif gitew..yang xde adalah Y, ade hadiah tak ni? hihihi..

bUskar said...

gila kreatif der~
hahaha
like2=)

Kyra said...

@haszuraidah : hadiah...??lalala..
hehe..xde..terer ekh..Y xde..
=)

@buskar : tenkiu..:)(:

Cik Liz a.k.a Leza said...

go bebeh

chenta said...

wah...sy yg dh join 100penulis agak lama pun tak sempat nk buat entry pasal 100penulis ni..hehehe.. :P

ASaDa RyutaRo said...

hohoho... ada namaku d situ. kena bg anugerah spatutnya ni. hahahaha

Kyra said...

tgu lagi..bglaaa...hoho..:)

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea