Wednesday, September 22, 2010

Malware datang rumah Cik Kyra..:(

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 9:54:00 PM
Reactions: 
sgt geram.terlalu geram.dan dah tak tau nak cakap apa.sebelum ny cik kyra bw.selalu terserempak dengan noticifation pakcik Malware dekat blog2.cik kyra jd takut la jugak.tp semalam sampai pukul 1.45 am.Blog cik kyra bebas dari malware(sebab time tu cik kyra off)dan betapa terkejut beruknya bila pukul 2.30 pm cik kyra masuk blog cik kyra.terus ada pakcik malware.punca dia dari satu link yang cik kyra xpenah langsung bukak.dan lepas belek semua code widget.still xdapat detect yang mana punca malware.
so cik kyra buat keputusan untuk pergi serbu web tu kot2 cik kyra bleyh ingat cik kyra amik widget ape..hurmm..web tu web biasa.dan blog tu xfollow cik kyra.blog tu more like on bisness n bukan macam blog kita-kita..

haizz..spe leyh bantu??tolong laaa..:(

4 kata-kata hebat !:

Nobita Sensei said...

dah byk blog kne malware~

si conget berbicara said...

itula..pning dibuatnya..ade jln penyelesaian??

Cik Liz a.k.a Leza said...

buang anything penyebab malware tu

si conget berbicara said...

tgh mncari pnyebab malware..tp tak jumpa2..

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea