Thursday, September 30, 2010

bluetooth sakit perut?

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 4:15:00 PM
Reactions: 

Bluetooth sakit perut??ehh yeke??boleh ke??haha..kenapa?tak percaya?hakikatnya penyakit boleh berjangkit melalui sistem bluetooth..dan penyakit itu adalah penyakit sakit perut..gila mengarut..:P

nak taw punca?punca dia syahiir..ha'a..dia punca sakit perut boleh bluetooth..:P
macam ni kisah dia..awal-awal pagi syahiir dah tak senang duduk..jap bangun jap duduk..bila tanya sengih je memanjang..last2 ngaku jugak yang dia sakit perut..hoho

yang lawaknya..boleh dikatakan hampir satu kelas sakit perut secara bergilir(selepas di bluetooth):)
lepas syahiir dah lega sakit perut(tanpa ke toilet)..terus hanim cakap dia sakit perut..pastu nysha..then ctn dan last sekali saya!huhu..kena jugak walaupun mula-
mula tu pakat dok bergurau kata 'dah off bluetooth'..hurmm..pelik kan?tapi unik..

nak tengok muka2 pro yang mengenal pasti cara terbaru penyakit berjangkit melalui bluetooth?meh kita tengok..:)

haa..ni la shahiir..punca penyakit di bluetooth..:P

lepas tu..dekat hanim(baju coco)..bluetooth plak kat c.t.n(baju kuning)


last sekalllii..dpt kat saya!huhu

nota kaki : kami xtaw macam mna nak edit gmbor korang jadik kecik..sebab dah cuba tp xleh..
n kami curi dari fesbuk..:P

6 kata-kata hebat !:

ezzu said...

ad jgak penyakit boleh bluetooth...hehehe...
bak kata org "sharing is loving.."hehehe

bUskar said...

hahaha=)
lawak kot~
tapi seriyes sakit perut tadi
jgkit kat caer
xsgka lak leyh bluetooth trus kt ctn nisha
n last dpt kt hanis=)hihi

Anonymous said...

I tak sakit perut k.steady jakk

love,
ctn

Kyra said...

@ezzu : sharing is sexy!haha

@buskar : ha'a..caer la ny..kmi last bluetooth..:P tp skit kot..huhu

@ctn : u xon bluetooth..:P ily!

Haw said...

bluetooth tak best

Kyra said...

pastu?infrared??hehe

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea