Thursday, October 21, 2010

Kes 20102010

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 10:54:00 AM
Reactions: 
Setelah kesakitan Migraine hilang,setelah dah hampir 18 jam tak bercakap dengan Y,setelah hati yang membara hilang,dan setelah rasa kesal tak pergi sekolah menyurut.Maka muncul entry ini.

*Ini entry berkisarkan tentang 20102010.Haii..sabar itu separuh dari iman kan..so sabar!Gembira itu kehidupan kan..so bergembira~!

  1. pukul 12 tgh malam : masih menghadap nisbah dan formulae..:)
  2. pukul 2.30am : air nescafe*satu jag* dah habis minum..mata still segar~~bagus!
  3. pukul 3am : adik bangun cakap : akak burung hantu..tidoq laa..
  4. pukul 3.30am : masuk bilik nk tutup semua lampu*ni punca angin aku k.o
  5. entah pukul brapa :bangun dengan semangatnya nak mengadap paper bisness
  6. tengah exam : baru teringat hari ni 20102010..uniknya tarikh ni..:)
  7. dalam pukul 1.00pm : paper bisness settle..:) join lu'lu n buskar makan mee kuah..;)
  8. pukul 4.30pm : sampai rumah : adek bagitaw hot gossip : si Y mengadu kat mama cakap aku off light bilik dia,dia mengadu sampai nangis2 hanya kerna aku tutup lampu bilik dia.
  9. pukul 6 pm : borak dengan mama,mama tanya kisah sebenaq..aku cerita..then aku jadi sebal sebab perkara kecik tu pun dia nak mengadu sampai nangis2.Saja nak buat punca nak balik indon*ciss!
  10. 5 minit selepas : aku terus menangis depan mama,sebab geram dengan Y..*cilake punya Y..habis semua salah dia yang berat, yang ringan, yang segalanya aku bagitaw mama..termasuk tentang Y yang gatal nak menikah + suka cakap benda tak elok
  11. pukul 7 pm : rawat hati dengan dengar lagu vespa..terus buat post vespa..
  12. malam : terus migraine sebab tak cukup tido+too much nescafe+stress+sebal+penat
  13. entah pukul berapa : bangun muntah n felt dizzy gila
  14. pagi 21102010 : tak boleh bangun langsung + tak dapat amik paper tamadun*gila kesal~!
21102010 : pergi klinik : dapat mc :darah rendah:Doc says : u need rest

dan serta merta aku jadi geram balik dengan hamba yang bernama Y itu..puas hati engkau?puas?dah banyak aku sabar dan kali ni maaf!aku dah bongkarkan..biar kena buku dengan ruas..sebab lampu je kau nak kecoh satu rumah?sebab lampu je kau nak nangis2?sebab tu je?haylow~! please la..jangan jadi annoying person kat rumah ni.mentang2 aku diam je..kau tikam aku?

kesimpulan : jangan terlalu baik+jangan terlalu pasif dengan mereka.oke?

trying to be cool,
kyraismera

2 kata-kata hebat !:

Aniza said...

nescfe satu jag!!!

too much kafein. semoga sihat selalu ^_^

bUskar said...

sabau je la yunk oi~
kalo kita baek mmg org suka
amik kesemptan~

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea