Wednesday, October 20, 2010

Vespa Hj Samad ~!!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 6:16:00 PM
Reactions: 
post kali ni lebih berkisar tentang tradisi..apa yang tradisi sangat ni??haha..kepada pengtension-pengtension di luar sana sila baca entry kali ini..korang mesti taw moto vespa kan?moto tu sangat klasik dan unik..Kyra memang suka lagu ni..dan dari moto vespa wujud lagu vespa haji samad..video ni lebih fames area utara..rugi kalau tak tengok dan tak dengar..:)



Alang-alang dah cerita tentang vespa..mari kita list kan tengok..apa yang best tentang vespa ni..:)
Kelebihan dan ke'syok'an Vespa :
1.korang taw tak motor vespa bersistemkan monocoque ataupun body tanpa rangka..
2.sebenarnya vespa sestandard dengan moto lain..*kiranya sama je la kan dengan moto lain
3.nampak cool je bila kita naik sebab motor vespa motor klasik..malah limited edition
4.vespa ni guna teknologi bagasi..jangan pandang enteng..:)
5.dan Kyra rasa bila naik motor vespa,kadar untuk eksiden rendah sebab vespa mana boleh speed..:)

*Kyra rasa peragut tak kan meragut orang yang naik vespa..:)hehe

mood : tension,ingin senyum-senyum
sebab : .....
hope : boleh terus senyum
have to : study~!

~maaf kalau tidak memuaskan~

with love,
kyraismera

2 kata-kata hebat !:

anyss said...

Salam,
Datang dr 100 penulis...jenguk2 sambil nyanyi lagu vespa ;)

Lagu ni dah lama saya nyanyi kat youtube hu huh u

Kyra said...

@anyss : best kn lagu dy..:)

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea