Tuesday, October 19, 2010

Kyra Perlu Anda!!

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 7:02:00 PM
Reactions: 
hyep!assalamualaikum..

post kali ni nak mintak pendapat semua..:) nampak tak header yang besar tu..huhu..tu header baru..macam besar sangat je kan?ade tak sape2 yang tahu saiz sebenar untuk header?kalau taw..Kyra harap tolong bagitaw Kyra eh..pastu komen la header ni..ok ke tak..ape yang patut di ubah or ditambah..

next..nak cakap pasal lagu..lagu kat blog ni..korang rasa sesuai tak?or patut remove je lagu...suggest lagu kat Kyra please....:)

dan seterusnya...paling penting..Kyra nak tahu tentang keistimewaan negeri sabah,sarawak dan melaka..contoh..tempat2 menarik yang boleh dilawati..tempat2 lepak..dan adik beradik tu la..
Klau boleh Kyra nak pendapat tentang kehidupan..tolong eh..bagitaw lah tentang cinta ke pengalaman ke..apa2 je..Kyra sebenarnya tengah buat cerpen..:) tajaan USM..so need all thats..
bantu Kyra eh!!korang boleh hantar mail or reply by komen kat bawah ni..

tenkiu semua..
with love,
kyraismera

14 kata-kata hebat !:

ASaDa RyutaRo said...

header ok da.. saiz tu xde la besar sangat..

lagu.. err.. klu asada, tak perlu lagu pun takpe. ngeee =)

banyak giler tempat menarik kat 3 negeri ni. kat sarawak, waterfront kuching, kampung budaya sarawak, gua mulu, gua niah & byk lagi la.. boleh google je hanis.. =P

Apis said...

header da ok kot. huhu

lagu tu...same la mcm asada ckp. bg apis, x perlu kot. sbb bkn sume pngunjung kite suke dgr lagu yg kite suke. lgpun,wat berat blog je.

tmpat2 menarik kt negeri2 tu...xtau.hahaha...

luvly mya said...

lagu tu okey je :P
kalau kat kuching,sarawak pergila kampung budaya. Memang best plus dapat tau budaya die. Kalau kat sabah pulak pulau-pulau die yang sanagt lawa.contohnya pulau semporna :)

ASaDa RyutaRo said...

tak salah klu hanis nak letak lagu sbnrnya.. tapi lagi elok klu letak yg boleh d stop. cam yg hanis guna sekarang ni, tak dpt nk stop..

maCy said...

alolo sewitnye abang asada ni. huargh3

daling kyra, header tu size nye ok dah.. and lagu, same cm asada, tak payah pun takpe. hik3.. but dis one ok je sbb slow song~

melaka?
ade taming sari, ade river cruise, ad byk bnde2 bsejarah, yg pntg ditambak. haha

Wan Gerrard said...

ok2, header not bad..
lagu depends, tp tak payah kot

tempat2 menarik kat negeri tu tak pasti la, banyak..paling senang cakap je KL.bnyak tempat ada =P

si biskut said...

aku pun rase header tue dah kira ok..bright sket dr sebelum nya.
lagu latar xjadi masalah...teruskan jer ngan lagu nie.
Lain2 nanti gitau k..hehe

Lu'lu said...

aku pun nak gtau cm asada. buh lagu bleh stop. sbab lambat nak loading. lagi satu klu bukak bnyk tab clash nnt. sebab slalunya kita akan bukak lagu yang kita suka smbil bw. ngeheee

bUskar said...

header tu ok dah~
sngat kiut macam aku=)
heheh
btol gak la
lagi baek kalo le x lagu yg leyh stop=)hihihi

Kyra said...

@ asada : nak google tu malasss..huhu..nak merap kawan2..:P..xnak lagu eh?huhu..ok..:)

@ apis : ha'a..berat blog..uhuks..thanks yaw!

@ luvly mya : teringin nak g sana laa...!!asada bukan nak bawak pun..:P

Kyra said...

@ macy : hbeh kembang asada..ade orang puji dia..haha..thanks sis!!

@biskut : oryte!! :)

@wan gerard : kl dah mmg terkenal..nak sumting yang macam baru..:)

Kyra said...

@ lu'lu : okeh..nanti i tukar yang boleh kasi stop..:)

@buskar : kiut miut macam kawan buskar yang nama hanis jugak..:P

haidi takeAfoto said...

emm pasal header tu dah ok sgt2..cntik la..

pasai lagu tu sy pn pnh pk mende yg same dgn awk..tp dah selalu sgt org shout kate lagu dlm page sy best..so xjadi la buang..lagi pn kan..mmg xsemua kepala same..sure ade yg xsuke ngn lagu kite attached tu..tp try pk balik..ni page kite, blog kite..leisure utk kite..so why not kite buat je pe yg kite selesa buat..

love sarawak, 3x g sane dah : waterfront, laksa swak kt food court across sg sarawak tu, laksa swak kt kg melayu blakang masjid kaler pink kt kuching tu, cat museum, kebun orked, klu nk tau lebih g usha entry sy ttg kuching..

Kyra said...

jeles kat haidi..:P

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea