Tuesday, December 17, 2013

Benda Bodoh

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 2:08:00 AM
Reactions: 




Bismillah.

Entah la kan kenapa, gian pulak nak update entry banyak banyak. Ah kisah pulak kan, bukan ada orang stalk pun, bukan ada yang jadi stalker pun. Yang ada pun secret reader je kan. Haha.. Sarkastik tak ? Abaikan.

dan entah kenapa malam ni asyik buat benda tak berpekdah. Baca inbox yang tak suka - tapi tak delete sambil dengaq lagu yang tak suka dengaq.

Buat benda yang sampai rasa double triple tak suka nak dengaq dan baca tapi still buat. Agak kurang pandai.

Pernah buat ?

Satu lagi, sama ada aku dah nyanyuk atau aku tak peka yang sebenaqnya dah dua tahun lebih. Tapi aku masih blurr blurr. Cepatnya masa, rasa macam baru setahun lebih. Maap naa sebab ingat ingat lupa.

Lagi kurang pandai, kenapa aku tulis ni kat blog ? Benda public.

Tapi reader tak kenai pon kan real me ?

So does anybody care ?

3 kata-kata hebat !:

TeTo YakSa said...

Isk3.. jauh fikiran nampak.. hahaha

Kyra said...

eh ada org respond. haha. malu sesaat ! :'D

White Lotus said...

You're seems lost in faith young lady :) would u share something to us ? I guess it's not , but it's okay . Sometimes we think that others didn't care , but in deep inside there's someone watching us and willing to help :) trust ur heart whatever it says but don't forget to bring ur brain .

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea