Monday, December 23, 2013

Finally.

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 9:51:00 PM
Reactions: 





Bismillah.


Phewwhh... Minggu yang agak padat.. Tapi still happening walaupun penat tu tak payah nak cakap la kann.. Tapi belum selesai lagi kepadatan tu. Baru half, we have half more to go ! 

dan esok, majlis tahlil. Lusa resepsi. Woow ! the day that I can't easily wait ! Ceh, macam diri sendirik je naik pelamin kan ? LOL.

Oh ya, kisah tadi. Unexpected the day before enset tetiba tak buleh nak on. Haihh, pity me. Rasa macam tak complete, sebab tak boleh nak check email and some important calls.

Tapi tula, semua ada hikmah kan ? I just missed 2 job interviews just sebab enset tak boleh on dan tak rasa sikit pun inisiatif untuk on number tu. Just on my private number.

dan dengan senang lenangnya, boleh lepak tepi pool, tengok diorg main air. Feel the ocean wave, feel the view from the upper side building dan enjoy ALL the foods tanpa rasa bersalah sikit pun ! kehkehkeh.

entah kenapa bila dah balik baru terdetik nak on number tu guna lebihan enset yang ada. Enset tak leh on tu entahla, rasa macam nak let it be lah. Esok esok bila semua selesai baru kita seleroh yang tu kan.

Alhamdulillah, bukak email dapat lagi job interview. Bukak jobstreet ada few big company yang dah reviewS my CV. Syukurr ! Semoga lekatlah la satu dua ye dak ? ( and 4 misscalled from e company that I should go for e interview :( )

Oh ! ada orang jugde blog tak kongsi something yang useful =.=

Yeke ? tak pelah, maybe dia tak tengok betul betul kot yang Isu Darah Haid yang dah kongsikan, isu-isu islamik, non islamik.

Tak suka tak payah la visit kan ? I tak paksa uolls pun. Siap cakap post tak guna brain lagi u all ! Style AA gitu ! haha.

oklah, so the moral is don't easily judge the people if you didn't really know them kan ? sebab Allah je yang mampu menghukum, bukan kita :)

and I guess I know who.. heh, might be a guy kan awak ? :P

0 kata-kata hebat !:

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea