Tuesday, December 17, 2013

Cinta Bertepuk Sebelah Tangan

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 1:30:00 AM
Reactions: 





Bismillah.

Kabare ? Waras ?

Berada pada tahap kebosanan yang memuncak. Rindu semua benda yang hectic. Menyesal dengan keluhan 'bila nak cuti niii'

tapi dalam bosan tu terselit bahagia. Bahagia bercinta dengan bilik, berasmara dengan kitchen. Best bila boleh feeling novel tanpa risau nak study untuk test atau kuiz. Best bila boleh semakkan kitchen dengan resipi baru dan main baking baking. Rasa heaven ! :D

yang tak best bila badan kui kembang. Itu memang langsung tak best ! Pipi macam apam hoi ! Comel dah macam doremon. Huks.

When it goes to the end ? hah, tunggu degree. Nak kata kerja, kerja tu macam tak nok je kat kita. Kita je yang nak gila-gila kat kerja. Apa orang kata, cinta tepuk sebelah tangan. Hah lagu tu la. Nak bercinta dengan kerja, tapi kerja tu tak sudi. Sedih sedih.

Makanya teruslah bercinta dengan  novel, blog, katil, tab tu. Oh lupa nak mention, bercinta dengan lemak. Huaaaa !


gemuk tapi comel. eh macam aku je. eh eh ! haha

0 kata-kata hebat !:

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea