Thursday, December 26, 2013

Untuk Dia, Hey !

menulis seikhlas sejujurnya oleh Kyra Ismera at 2:48:00 PM
Reactions: 





Bismillah.

Sejak kebelakangan ni rajin jugak blogger sorang ni update blog. Update something yang aku rasa alahai manisnya dia ni.. Gituww kau !

Maybe new couple, and it a guy ! nama khai dan his girl nama dyra. Orang Sabahan.

dan mesti that girl rasa speechless bila dia tau apa yang sweetheart dia buat.

Entry yang ringkas, tapi cukup untuk gambarkan betapa gembiranya hati sang lelaki. Ingat senang ke lelaki nak post something yang macam tu =.-

Err, ada tak blogger ke reader ke nak buat entry khas untuk aku ? hekkhekk.

Mana tau tetiba kang muncul kat komen, something yang boleh buat aku rasa 'omaigad '

Hahaha. Berangan, but I wish it happen :P

Tapi nak benda yang talk good la, sebab tak baikk kann talk bad tentang orang lain :D

0 kata-kata hebat !:

 

KYRA ISMERA Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea